Blogg Henrik: Morgenfriksk i Follo #3

Postet av Henrik Harstad den 16. Mai 2020

I dag har jeg løp morgenfrisk #3. Løpet var på Grønliåsen. Det var gøy fordi det var det første løpet som vi arrangerer med touchfree enheter. På samlingsplass så var det delt inn som at navnet dit sto på kartet sammen smittevern reglene. Kartene var vanntette så om det hadde regnet så hadde det gått fint. Heldigvis så var det opphold.

Jeg fikk kartet på samlingsplass så jeg rakk å se på det littegrann når jeg gikk til start. Da jeg kom til start så hadde jeg funnet ut at de var smartest å komme meg fortest mulig opp på den store stien som gikk til tårnet på Grønliåsen. Da jeg kom dit så fikk jeg meg enn overraskelse fordi mange steiner rund der var malt med Norges flagg på.

Til andre posten så fulgte jeg den store stien til en litt mindre sti tok ned til en ny sti. Fra den stien tok jeg kompasskurs over til posten.

Til tredje post så fulgte jeg stiene til myren. Derifra fulgte jeg myren inn til posten. Posten var ganske enkel hvis jeg kom meg til myren for da viste jeg at jeg ikke skule løpe noe oppover.

Til fjerde løp jeg fra sti til sti med en grov kompasskurs over myren og inn i posten. Posten lå på andre siden av kollen så den var litt vanskelig å se.

Til femte så fulgte jeg stiene inn i posten. Det var vanskelig å finne riktige stier så jeg prøvde å orientere meg på koller og myrer.

Til sjette post så fulgte jeg stien til jeg så posten. Dette tror jeg var det tyngste strekke fordi jeg hadde løpt ganske fort til femte så jeg var sliten da jeg startet til sjette post.

Til sjuende post så fulgte jeg stien til sti krysse der stien svingte. Uheldigvis så fikk jeg hold. Jeg bommet litt, men jeg skjønte bommen ganske kjapt. 

Til åttende post løp jeg ned til stien og fulgte den inn i posten.

Til niende så løp jeg opp på stien og fulgte den til jeg skulle ta av å inn i posten.

Til tiende løp jeg alt jeg hadde. Jeg løp opp til kollen og rett ned skrenten og inn i posten.

Det var veldig gøy å løpe med touchfree enheter. Jeg har løp med det før så jeg var litt vant til det, men det var forsatt gøy. Jeg likte at man fikk egne kart med navnet sitt bakpå.

Løypa med veivalg ligger i livelox.1 Kommentar

Kommentarer

  • Tor Lahlum

    Veldig hyggelig med et så fint blogginnlegg om løpet vårt! Å arrangere med Touch Free fungerte fint, og mange av dem som ikke hadde brikke fra før, valgte å kjøpe lånebrikken vi tilbød. Kanskje flere arrangører kommer etter og bruker Touch Free også for skogsorientering.

    16 mai 2020

Logg inn for å skrive en kommentar.