Rapport fra FINN FRAM dagen 1.juni-14

Postet av Tormod Skilag den 5. Jun 2014

av Marie/Tove L

Tur-O feirer 40 år i år , og denne dagen markerte starten på sesongen.Marie har følgende rapport:


Søndag 1.juni arrangerte orienteringsgruppa i Tormod skilag Finn Fram dagen i lysløypa i Sorperoa.

Dette var startskuddet for årets tur-orientering !

Tur-O feirer 40 år i år, og i den anledning fikk alle 1. og 2.klassinger som møtte, gratis orienteringskonvolutt som ble veldig godt mottatt. Det ble delt ut 10 konvolutter

Vi håper at orienteringen gir mersmak, og at mange vil gå mange fine, korte og lange turer i nærområdet.

Det møtte 30 barn og 24 voksne i solskinnet,Alle gjekk orienteringsløypa på Sorperokartet i full fart.Etterpå fikk alle pølser, frukt, noe å drikke på , kaffe og kaker.

Det var også satt ut poster med brikker, slik som brukes på vanlige O-løp. 10 stk var ivrige og testet også denne løypa. I tillegg var det ei ekstra oppgave i start/målområdet. Oppgaven var å " finne 5 feil".

Alle fant fort ut at "bananer i furu" var feil, likeså "grankongler i bjørk", "Smørekoffert" passet heller ikke inn, og "søppel på bakken" var totalt feil.Den 5.var litt vrien, men etter litt tips om skotøyet til ein person, såg alle at hø/ve sko var bytta om.Alle ble premiert med FinnFram sertifikat og sitteunderlag,/turbestikk

Takk til Vidar,Tove,Morten,Per,Solvor,Ingrid,Åse,Ole Kristian,Bente,Mari Synnøve og Roar som stilte opp og hjalp tilGod tur og lykke til med årets tur-orientering!!

Vi sees på fjellet, i skogen, på en topp osv osv

For O-gruppa Tormod skilagMarie Underdalshaugen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.