Flotte forhold fra Solli i Vestmarka

Postet av Gunnar Pedersen den 7. Jan 2022

Nå begynner skiføret å meldet seg i Vestmarka, fra Solli kunne de fleste postene i Vestmarka fint besøkes med ski forrige helg, og med dagens påfyll må det jo bare bli enda bedre!

Andreas M. Edvardsen fikk sin plass oppkalt etter seg på sin 50-årsdag i 2019, han fikk 13 NM-gull i orientering og skiorientering i sin aktive karriere. Han var også første klubbmedlem til å vinne en world-cup konkurranse, og han har nok også vært med på å sette ut noen askeladd-poster i sin ungdom?1 Kommentar

Kommentarer

  • Gunnar Pedersen

    Takk for tilbakemelding om forholdene nå Einar! Ser ut som brodder er det rette nå. Også interessant å se den nye bloggen i funksjon, og innlegget ble skrevet for en liten stund siden, som en test :-)

    15 januar 2022
  • Einar Andresen

    Ikke fullt så flott etter Gydas besøk. Jeg var på tur i går 14.1. Det lå trær over løypa. Skøyteløypa Sollli-Sandungen nær Sandungen. Det var veldig mye bøss i løypene. Glad jeg brukte brodder istedenfor ski. I løypa mot 10V fra Sandungen var det trær to steder. Denne løypa var litt strabasiøs, ellers var det flott å gå.

    15 januar 2022

Logg inn for å skrive en kommentar.