Skaulofferen 2022 - Grimstad turorientering

Postet av Trond Wirak den 24. Mar 2022

«Skauloffer» - Grimstad tur-orientering

Nå er alt klart og konvoluttene ligger klare til salgs på utsalgsstedene som er Grimstad turistkontor, Sport 1, Cirkel K og Esso på Fevik fra lørdag 25. mars 2022.

Turorientering er et aktivitetstilbud som er helsefremmende.Idyll på Skaulofferen - Grimstad turorientering


Benytt våren og påsken til å jakte tur-o poster i våre nære skogsområder!

 

Folkehelseinstituttet sier at fysisk aktivitet er bra for helsa, og anbefaler alle å være i aktivitet. Da er turorienteringen et fint tilbud, som tilbys av de fleste o-klubber rundt om i landet også av Ekspress og Imås sine o-grupper.

I år er det kartene over Fevik (Randvika og Trollfjell), Løeheia i Øvre Landvik (Metveit) og Homborsund (Kjekstad- og Kalvehageneset) som vil bli brukt. 

 

Turorienteringen byr på mange flotte naturopplevelser og også noen flotte utsiktpunkter, muligheter bading og kanskje fiske. Viktig å studere kartet nøye og ta seg god tid. Ikke ta for mange poster på hver tur.  Kos dere i løypa og nyt naturopplevelsene underveis.

Her kan du – alene eller sammen med familien fritt velge kart med et antall poster – etter egen

dagsform, eget tempo, vær og motivasjon. Turorientering gir stor glede uansett når du velger å gå. Du kommer garantert på steder i Grimstad du aldri har vært før.

Du finner all informasjon om arrangører og tilbud her: www.turorientering.no. Det er gratis å registrere deg inn. I år er det QR-koder på alle poster. Det gjør at en kan bruke mobiltelefonen for å registrere postkoder. I Tur-o konvolutten ligger en egen unik kode. Når en først har kjøpt tur-o konvolutten, så kan en bruke denne koden for å få tilgang til kartene som en har kjøpt, digitalt på mobiltelefonen.

Deltakerpremie for Grimstad Turorientering – Skaulofferen 2021

I fjorårets tur-o sesong solgte vi 159 tur-o konvolutter. Det var 96 stk som leverte inn klippekort eller meldte inn sine klipp på turorientering.no. Det var av disse 96 som vi trakk ut to vinnere.

Geir Lindgren, Fevik og Jens Slagsvold, Trondheim ble trukket ut som vinnere av deltakerpremiene til Grimstad Turorientering – Skaulofferen 2021. Dette er en premie som blir trukket ut bland alle de som sender inn klippekort eller registrerer sine klipp på turorientering.no. Uavhengig av hvor mange poeng som er opp nådd.

 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.