Sturlatrimmen sommer 2023

Postet av merete undeland den 2. Mai 2023

Hei, alle som liker turorientering

Mye snø i marka, men nå er kart og poster klare med QR koder til å komme ut i marka om føret tillater det. Vi kommer til en god del steder som vi starter med.

IF Sturla er 100 år så det blir så klart 100 poster fordelt på 6 kart.

Nytt av året er et nytt og oppdatert kart over Nordbykollen med 25 poster.

Spiralen må være med med en del enklere poster også - 25 poster.

Landfalltjern mot Myrdammen og litt forbi med 12 poster.

Tverken kartet går videre med 13 poster.

Over mot Solbergåsen er kartet Aslakkene med 12 poster - litt bratt, men postene er stinære.

På toppen har vi kartet Tretjerna med 13 poster - litt bratt opp og ned her også, men så kan du bade på Nerdammen etterpå.

Kart kan kjøpes på turorientering.no eller i butikken til turistforeningen i gågata, Løplabbet, Antonsport på Gulskogen (tidligere Intersport) og Bjørn Myhre. 400,- for hel konvolutt eller 100,- pr kart med 25 poster og 50,- for kart med 12 og 13 poster.

Postene på Nordbykollen, Spiralen, Aslakkene og Landfalltjern kommer ut ila helgen - 6/5 og 7/5, og deretter Tverken og Tretjerna.

God sesong ønskes dere alle.


5 Kommentarer

Kommentarer

 • Ingvild Lundanes

  Jeg lurte på om det bare var meg som hadde trøbbel med QR-kodene, men det høres ikke sånn ut. Jeg kjøpte turpakka digitalt, og har aktivert den i profilen min i appen, men får likevel kun "ugyldig kode" når jeg prøver å bruke qr. Å legge inn kodene manuelt i appen fungerer fint.

  27 mai 2023
 • Per Arne Skramstad

  Som i fjor virker ikke QR-kodene! Hva er det Sturla gjør feil?

  26 mai 2023
 • Jan Henrik Wold

  POSTFLAGG REVET BORT UNDER "VÅRFLOM": Mandag 22. mai tok min turpartner og jeg en kveldstur til området like syd for Nerdammen for å finne postene 88, 89, 90, 99 og 100 (Sturlatrimmen Sommer 2023). Post 89 viste seg imidlertid å by på problemer. Postflagget var ikke å se ved den steinen -- rett ved en bekk -- hvor vi bestemt mente at posten skulle være. Etter å ha trålet området på kryss og tvers i bortimot en halvtime så vi ved en tilfeldighet noe rødt og hvitt som hang fast i en trestokk (under vann) midt ute i bekken, ca. 150 meter syd for den nevnte steinen. Vi fikk raskt fisket opp "tingen", som viste seg å være nettopp det savnede postflagget. (Trolig har "vårflommen" revet flagget løs fra det opprinnelige opphengingsstedet og deretter skylt det med seg nedover bekken, hvor det til slutt har blitt hengende fast i trestokken.) Ved hjelp av to taustumper som fremdeles var festet til postflagget, har vi etter fattig evne hengt postflagget opp ved steinen som vi mener er det tiltenkte stedet for posten. Vi vil imidlertid anbefale at noen av Sturlatrimmens arrangører tar en tur til området for å sjekke at postflagget til post 89 nå henger på riktig sted (og samtidig sørge for at flagget blir tilstrekkelig godt festet).

  23 mai 2023
 • merete undeland

  Alle kart er ute nå til 16/5, og mobilvennlige kart er lagt inn i kveld. God tur.

  22 mai 2023
 • Beate Tollefsen

  Finner ingen kart for sommeren, bare 1 vintertur?

  14 mai 2023

Logg inn for å skrive en kommentar.