Kulturpost 08 - vis hensyn!

Postet av Lillomarka Orienteringslag den 7. Aug 2023

Vi har fått melding om at det er flere turgåere som har på vei til/fra kulturpost 08 har tråkket inn i tilstøtende hager og på nysådd gressplen. Det er litt trangt i terrenget akkurat der, men det er fullt mulig å komme frem til posten uten å gå inn i hager. For dere vil oppsøke posten, oppfordrer vi om at dere trår ekstra varsomt og viser hensyn. Alternativt kan dere se på dette bildet og skrive av postkoden: "MOSE". Som dere ser er det jo tett med vegetasjon i åpningen, så i stedet for å gå helt frem til posten kan dere kanskje heller bruke litt ekstra tid i terrenget lengre opp på Kolås for å se etter sopp?

Vi skal vurdere om eventuelt kan flytte posten noe for å redusere faren for konflikt med tilstøtende naboer. Vi legger ut oppdatert informasjon når det foreligger.


1 Kommentar

Kommentarer

  • Inger Karin Haarbye

    Ja, denne var veldig utilgjengelig, synes jeg. Jeg gikk forsiktig og tråkket nok ikke på noe "privat", heller ikke på noe nysådd, men jeg følte meg ubehagelig nære beboere her. Fint at dere gir ut koden, kanskje det er nok å vite at det er en hule der, for det visste ikke jeg . :)

    07 august 2023

Logg inn for å skrive en kommentar.