Vårens vakreste eventyr - jakt 13 gratis poster på BYGDØY i Oslo!

Postet av Turorientering den 27. Apr 2024


Gratis Grønn tur for alle - 13 naturflotte poster på halvøya Bygdøy, Oslo 

Bygdøy er et yndet turområde både for de lokale og andre innbyggere i Oslo. Berggrunnen er spesiell og på våren kan du finne mange fine blomstrende, sjeldne og fredede planter her. Spesielt på Prinsesseåsen er vegetasjonen vernet, siden det er flere områder med helt spesielle skogstyper her.

Postene er satt ut på stier og er en fin runde i det noe mindre eksklusive området mellom Huk og Bygdøy Sjøbad. Turen kan kombineres med bad på flere fine strender. Det er også mulig å kombinere med kulturelle besøk på et av de mange museene på halvøya.

Postnumrene er lagt opp for start fra Bygdøy skole-siden. Det bør ikke hindre dere fra å velge deres eget utgangspunkt for turen. Turen er ikke definert som å passe for barnevogn, men det er svært kort fra barnevognvennlige turstier til postene.

Det er er Orienteringsklubben Lillomarka med Lill-o-Dilten som er ansvarlig og har plassert ut disse ekstrapostene i nydelig omgivelser og lett tilgjengelig for alle. For barn er det rene skattejakten, jakten etter å finne trollene på postskiltene.


Transport/kollektiv
Benytt #Ruter for å finne rutetabeller for bussene til Bygdøy. Det er også mulig å ta Bygdøyfergene fra Oslo Rådhus. Da kan man få mange fine opplevelser på én dag.


Nyt øya samtidig som du jakter postene alene, men venn eller familie!
God tur!   Last ned turen herLAST NED APPEN 

Last ned appen TurOrientering ved å skanne denne QR koden. 
I appen finner du enkelt turen og andre turer i nærheten av deg. Du kan enkelt registrere postene på veien ved å skanne de med mobilen. Registrering av poeng og besøk går automatisk til din brukerprofil. Vårens vakreste tegn! Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.