Bli med i vår Facebookgruppe og få inspirasjon!!

Postet av Turorientering den 16. Mai 2024Bli med i Facebook-gruppen og få tips til nye spennende TurO-steder! 

Vi har en egen Facebook-gruppe for bare Turorienterere. Gruppen vokser og vokser! 

Alle som er TurO-interesserte kan bli med i gruppen, helt uforpliktende. Gruppen er dannet av en som selv er over gjennomsnittet interessert i TurOrientering. Her deles det nyttig tips og informasjon om turer nært og fjernt. Flere TurO-arrangører legger ut informasjon og nyheter om nye turer og poster som er tilgjengelige! Del gjerne siden med flere, for her er det mye interessant å hente. Kanskje du finner en ny tur du har lyst å prøve et helt nytt sted?  


Ta bilder og del de gjerne med tekst på hvor og hvilken tur. Du kan glede andre med din informasjon og ikke minst motivere andre til nettopp å gå turen du gikk!  NB; Skjul/sladd QR-koden på postene du tar bilde av. 

Klikk her for å bli med i gruppen:  Turorientering i Norge | Facebook


Generelt om gruppen: 

Denne gruppen skal være en generell gruppe for organisert turorientering i Norge. Her kan du dele bilder, historier, turanbefalinger og tips og triks rundt turorientering generelt. Det er også mulig å komme med innspill til forbedringer til turorientering.no og mobilappen Turorientering, samt generelle tilbakemeldinger til TurO-arrangører. Tilbakemeldinger på enkelte klubbers arrangementer eller turer tas lokalt i egne fora. 

Gruppen er en landsdekkende gruppe og det skal ikke deles kart eller koder her, det vil føre til sletting av innlegget og mulig utestengelse fra gruppen.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.