Kva skjer i Tormod for tida ?

Postet av Tormod Skilag den 22. Apr 2016

Litt info fra O-gruppa.

Sommeraktivitetene er i gang. Gate-O-løp nr 4 er lagt til Toksefeltet tysdag 26.april. Løp nr 5 er i øvre Vinstra den 3.mai. Så avslutter vi 10.mai med samlingsplass på Dokkalykkja . Da har vi totalt hatt 6 løp, og dei som har stilt opp på alle, eller nesten alle løp har kanskje fått litt innføring i orientering.

Dølakarusellen starter allerede 27.april . Les meir i terminlista til høgre her på heimesida.

Vi i O-gruppa håper DU vil delta i Dølakarusellen. Kanskje finn du ut at å ferdes i skog og mark på jakt etter O-poster er så gøy at det gir meirsmak . Er du nybegynner og usikker, så vil du alltid få hjelp og følgje rundt.

Felles avreise frå Vinstrahallen 1 time før start, eller etter avtale.

29.mai arrangeres FINN FRAM DAGEN. Meir info kjem...

I år vil vi trekke ein sykkel blant barn t.o.m 16 år som har deltatt på minst 10 av alle løp vi arrangerer. (Gate-O-løp , Finn-fram dagen og Dølakarusellen --totalt 23) Trekning blir på klubbkvelden til hausten

Ellers er planlegginga av Tur-orienteringen godt i gang. Vi følger samme opplegg som "i alle år". Poster rundt omkring på våre orienteringskart, + mange andre turmål. 55 poster. Nytt i år er 10 stk nær-o-poster som blir lett tilgjengelig for bevegelseshemma. Regner med at det blir lagt ut for salg fyrst i juni.

Ellers var det 12 stk som leverte inn klyppekortet etter Vinter-Orienteringen. Alle får ein liten premie.

Fra fellestur til "ukens post" Auretjønn 2015


Solveig Aasen feira 80-års dagen sin i O-løypa i fjor.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.