Rapport fra fellestur til Skårslåhaugen

Postet av Tormod Skilag den 28. Jun 2016

Storslagen utsikt fra post 25

Totalt 20 stk stilte opp på turen til Skårslåhaugen 28.juni. Ole Kristian og Åse Nybakken var turledere, og dei leda oss trygt fra post til post. Gruppa vart delt i to. Dei som ville klyppe alle 6 postane og dei som ville klyppe 4.

Vi starta innafor Bruli i retning post 23. Ole Kristian fortalte at stien vart kalla både Lauvåsråket og Gullhusråket. Mot post 24 passerte vi eit trangt part kalla "Gullhusklemma" Fra post 24 gjekk vi over myra og passerte forbi "Piptjønn" slik at vi hadde den på vår venstre side. Idyllisk plass forresten. Videre under skrenter, og så rett til værs og fram til post 25 på eit flott utsiktspunkt.

Så var det å peile seg inn på Bosliråket som ville føre oss til post 26. Her møtte vi dei andre, deriblant 4 lettbeinte barn som såg ut til å kose seg på turen.

Så gjekk vi samla fram til vegen og hadde kaffepause før vi i gjekk mot post 27. Så stod det att å finne post 28, og den tok vi på tur attende til bilane.

Obs. Obs Det var to som start litt før oss andre, og vi lurer på om det var ulv dei såg ???

( Hvis du går turen "andre vegen", og starter opp Bosliråket så er det satt opp eit lite skilt som markerer der du kan ta av mot post 25,.... lett å gå for langt her.... )

Takk for ein triveleg tur ....... Neste tirsdag møtes vi på Tunebuhaugen.

Kaffepause

Dette merket står i BosliråketKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.