Nå kan du krysse Grønland på ski!

Postet av Askeladden Turorientering (Asker) den 21. Jan 2023

Nå er det ypperlige forhold for å gå på ski over Grønland! Turen starter gjerne fra Vestmarksetra, går over Grønland til Mikkelsbonn, og ender opp på Furuholmen eller Gupu. Det er også mulig å gå fra Solli eller Semsvann i Asker. Søk opp turen "Vestmarka" fra turo.no/asker eller i appen "turorientering", og plukk poster underveis!.

Ved Haugsvollen nord for Vestmarksetra gjemmer post 6W gjemmer seg under ei gran, følg sporene..

PS: Vinterkartene til Askeladden Turorientering er tilgjengelig gratis fra turo.no/asker -og i appen. Det er nesten 200 deltakere som har registrert 1 eller flere vinterposter allerede.
2023-sesongen er i gang

Postet av Askeladden Turorientering (Asker) den 1. Jan 2023

Nå er det åpnet for registering av klipp for de 2 vinterkartene Kjekstadmarka og Vestmarka, med totalt 30 poster. Postene er plassert langs skiløypene, men står ute til 1. mai, så det bør bli muligheter til å plukke poster etter skisesongen også.

God nytt tur-o-år fra oss i Askeladden Turorientering. 2022-sesongen er over!

Postet av Askeladden Turorientering (Asker) den 3. Des 2022

Sesongen 2022 er over, og postene for Høstjakta plukkes snart inn. Vi har registrert nesten 1400 deltakere, og av disse har litt over 160 besøkt alle 200 poster. Det må også nevnes at innbyggere i Asker dominerer toppen at årets norgesranking, med 10 av 11 deltakere på topp-10-lista! Arvid Ytterstad fra Heggedal har i år knust de andre konkurentene med sine over 6400 poster, foreløpig! Men det må også nevnes at lørdag 3. desember er 24 deltakere har tatt alle poster for de 3 klubbene i Asker, altså Askeladden, Røykentrimmen og Hurum O-lag. Og 6 deltakere har tatt alle postenene til både Asker og Bærums arrangørklubber, altså inkludert Flaggspretten og Fossum.

Sesongen 2023 åpner for registering av poster 1. januar, men postene er allerede satt ut så ivrige post-jegere som ikke ønsker å bruke ski kan besøke postene allerede nå, last ned 2 flotte turkart for Kjekstadmarka og Vestmarka fra  https://askeladdenturorientering.no/vinterkart-2023  Husk at når skiløypene er preparert skal turskoene byttes ut med skisko. 


Takk for i år!

Høstjakta er i gang i Asker

Postet av Askeladden Turorientering (Asker) den 11. Okt 2022

I Askers er høstjakta åpnet og gir tre fine turer ved Semsvann, Blakstadelva og Holmen-Torstad. Turene har enklere vanskelighetsgrad (grønn/blå), og tar deg på tur i kjente og mindre kjente nærområder i bygda. Husk refleksvest, og gjerne ei lykt hvis du tar poster på kveldstid.

Ved post 2Q hang det er par briller, kan det være en tur-o-deltaker som savner dem?6 Kommentarer

Post 4Q på Hvalstrand

Postet av Askeladden Turorientering (Asker) den 15. Jul 2022

Postt 4Q på Hval har fått ødelagt koden sin, ta kontakt med oss på e-post hvis du har vært ved posten uten å få den registrert.

Adressen er askeladden@asker-skiklubb.no