Tiuren i Kjekstadmarka

Postet av Askeladden Turorientering (Asker) den 2. Jun 2023

Flere av årets deltakere i Askeladden Turorientering har møtt en tiur ved en av årets poster i Kjekstadmarka. Vår kartsjef, Trond Rønneberg, møtte fuglen nylig og tok noen fantastiske bilder. Hvis du møter fuglen kan det være lurt å trekke unna, ta kontakt med oss på epost askeladdden@asker-skiklubb.no så hjelper vi deg evt med koden til posten.
NB: Husk båndtvangen, hold hunden i bånd.


Familiedag på Hvalstrand 1. mai

Postet av Askeladden Turorientering (Asker) den 23. Apr 2023

Endelig kan vi møtes igjen til familiedag på Hvalstrand mandag 1. mai fra kl 10:00 til 14:00.

Vi deler ut kart for Askeladd-postene på Hvalstrand, med premier til de 100 første barna som er med. De yngste kan også prøve seg på tidtakingssystemet som brukes i orienteringsløp. Og det blir gode muligheter til å få en prat med noen av oss som arrangerer Askeladden.  

Vi fyrer opp griller og deler ut pinnebrøddeig til steking, ta gjerne med egne pølser for å grille!


Velkommen!

Påskeferie i Asker?

Postet av Askeladden Turorientering (Asker) den 4. Apr 2023

Påske i Asker? Prøv Askeladden Turorientering gratis! Kartene "Hval" og "Asker sentrum" byr på 2 fine turer i nærmiljøet. Selv om det fortsatt er mye snø i Asker så titter blåveisen nå frem ved kysten, og fuglene har begynt sin vårkonsert!
Logg inn på turorientering.no/asker eller i appen "turorientering" og søk opp turene, så er du i gang. 
God tur-o-påskeDe første vårpostene er satt ut i Asker

Postet av Askeladden Turorientering (Asker) den 26. Mar 2023

I Asker sentrum er de 10 postene satt ut, turen går stor sett på hard underlag, men det er fortsatt snø noen steder, bl.a ved Føyka og Asker Rådhus. Postene ved Hval, Arnestad og Grønlia er også satt ut. MEN det er fortsatt endel snø og is, og spesielt ved Grønlia anbefales piggsko/brodder, eller å vente til hvitveisen titter fram?

Vi må nok vente litt på våren, men heftene er i salg nå!

Postet av Askeladden Turorientering (Asker) den 17. Mar 2023

Nå rulles årets karthefter ut i butikkene. Da Askeladden ankom Sporten Elektriske ved Drengsrud utbrøt betjeningen i butikken: "Nå er det vår!"

Men det er fortsatt gode forhold for postjakt med ski på beina, mer enn 100 deltakere har nå tatt alle de 30 postene i Vestmarka og Kjekstadmarka, og mer enn 200 deltakere har 15 poster eller mer!