Første løp i O6`eren onsdag kveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 3. Jun 2017

Som vi ser ligger alt til rette for første løp i vår egne uhøytidelige internkarusell O6`eren. Første løp går onsdag 7. juni kl 1800 i Vassfjellet ved Snurrumyra like nord for nedre Svartåsen i Vassfjellet. Løypelegger er Eivind og det er fire løyper som vanlig, inkludert ei grei nybegynnerløype! De lengste løypene vil gå over Fugelåsen opp mot nordre Litlfjellet. Alle løyper vil gå i noe åpnere skogsområder og til dels glisne fururabber opp mot skog-grensa enn vi er vant til.

Parkering er på Markavollen merket fra Løvsetvegen og merket med bånd til samlingsplass etter grusveg og god sti. Det er noen høydemeter stigning og ca. 1 kilometer å gå, så beregne litt ekstra tid oppover. Det er parkeringsavgift på Markavollen (30 kroner pr. bil) og ingen startkontingent for nybegynnere og ungdom under 17 år, men 30 kroner for de over 17 år. Felles kjøring fra Skysstasjonen kl 1730.

Belønninga for litt lenger avstand til samlingsplass blir et spennende terreng opp mot snaufjellet og en fantastisk utsikt fra samlingsplass. Det er meldt litt vind og over 20 grader: Ta med egnet mat og drikke og ombytte - det kan blir en fin midtsommerkveld!