Godt oppmøte på kveldens treningsløp

Postet av Melhus IL - Orientering den 1. Des 2021


På mange onsdagstreninger i høst har vi blitt blaute på beina av tidvis markant styrtregn. Nå nærmer det seg vinter – og i kveld var det sedvanlige regnet byttet ut med tett snødrev. Det skremte ingen, og 12 stykker tok seg rundt i de tre løypene med utgangspunkt i pendlerparkeringen på Brubakken. Nybegynner- og kortløypa tok deltakerne rundt nede på Øran og opp mot Meeggen. Langløperne måtte i tillegg ta seg helt inn sentrum, for å avslutte turen med noen sugende kneiker over vestre del av Høyeggen (Kringla). Kjell Rune, Johannes og Martin etter løpetTette snøbyger under løp forstyrrer ikke o-løpere!


Sanna, Maja, Annika, og Atle var alle godt fornøyd med sine løp.

Til høyre er Steinar og Emma særdeles blidspente. Ingrid, Hanne og John løp så fort forbi målområdet at fotografen ikke rakk å knipse et bilde.
Sju yngre og eldre menn tok deretter turen opp til Høyeggen for litt variert styrketrening og løypevalg på kart over Eidåa på Korsvegen.


Til venstre tøyer John og Martin ut etter styrketreninga.
Resultater:

Nybegynner: John Lerli (28.08), Sanne Elise Bredland Seehuus (47:00), Annika Gynnild Trøan (47:00), Maja Bredland Seehus (47:00)

Kort: Johannes Halvorsrud (29.15), Martin Melhuus (37.37), Ingrid Tronvold (47:00), Hanne Døhl (47:00), Emma Sofie Bredland Seehuus (58:23), Steinar Seehuus (58:28)

Lang: Kjell Rune Logan Halvorsrud (41.18), Atle Pedersen (44.00)

 

Postene henger ute til søndag ettermiddag, så det er fortsatt mulig å prøve. På postene henger treningsskjermer med refleks.

Kart-filene finner du her:

Nybegynner

Kort

Lang