Sesongen 2022

Postet av Lillomarka Orienteringslag den 2. Feb 2022

Hei alle sammen!
Vi jobber med å sette oss inn i den nye måten å styre Lill-O-Dilten på i den nye programpakka.
Poster og "turer" vil ikke bli synlige i nettløsningen før vi har satt postene ut i terrenget og så publiserer "turen" (vi har valgt at hvert kart i papirutgaven er en "tur" i nettløsningen). Vi annonserer her og på Facebook-siden når postene kommer ut i skogen (det blir blant annet avhengig av snømengden i terrenget).

Etter hvert vil vi legge ut innlegg her for å veilede dilterne våre, slik at vi sammen kan bli gode brukere på Turorientering.no.
Bildet under er historisk, men vi kan jo drømme om våren med hjelp av det. 


4 Kommentarer

Kommentarer

 • Frøy Grøndahl

  Hei! Vi kommer til å ha det samme opplegget som Skautraver'n. Dvs at i papirutgaven får du en unik kode du bruker for å få digitale kart for Lillodilten.

  07 mars 2022
 • Geir Hegre Romundset

  Vil man få tilgang til de digitale kartene om man kjøper papirutgave? Hos Skautraver'n fulgte det med en engangskode slik at man også fikk de digitale kartene på turorientering.no. Har dere samme opplegg?

  06 mars 2022
 • Frøy Grøndahl

  Det er klart vi også legger ut meldinger her om når postene blir tilgjengelige. Du vil også se at turene (kartene) blir tilgjengelige her i nettløsningen. Tanken er at de blir tilgjengelige når postene er i skogen, ikke før. På "utsalgssteder" i menyen ser jeg nå at kartene kun kan kjøpes digitalt. Vi lærer mens vi går. Vi har lagt inn flere utsalgssteder og trodde de var tilgjengelige. Men nå ser jeg at det er de ikke. Det tar vi på neste arbeidsmøte. Men: Kartene blir i salg på Norli Grorud, Esso Kalbakken, trappa i Vestbyveien 10, Lilloseter, Linderudkollen og kanskje et sted til.

  17 februar 2022
 • Kari Sverdrup

  Hei! Gleder meg til sesongstart! Håper info om utsatte poster også blir tilgjengelig her, og ikke kun på Facebook! For jeg er ikke der... Blir kartene å få kjøpt hos Norli på Grorud, som vanlig? Eller på Deli De Luca på Kalbakken Esso? Ha det godt!

  16 februar 2022

Logg inn for å skrive en kommentar.