Lykke til fra KIF!

Postet av Kirkenes Idrettsforening den 7. Mar 2023

Vi i Kirkenes Idrettsforening er stolte av å ha så mange flinke spillere som representerer klubben vår på regionssamlinger og turneringer. For under 2 uker siden reiste Finnmarks kretsjenter født i 2009 og 2010 til Trondheim for å spille kamper, og vi ønsker vår egen Maja Sildnes Olsen lykke til i kampene. Maja er en talentfull spiller som har blitt tatt ut til å være med på dette laget, og vi heier på henne fra Kirkenes. Vi vil også takke Jarle for å stille opp som reiseleder for jentene.

 I tillegg til Maja som reiste til Trondheim, har flere av våre egne spillere blitt tatt ut til å delta på Finnmark fotballkrets sin regionsamling i Bardufoss. Mathea Staalesen, Frida Lundbø, Terje Jakola, Henrik Lundbø, Isak Greiner Olsen og Håvard Karisari vil representere KIF på denne samlingen, og vi ønsker dem alle en god tur og lykke til.

Vi vil også sende en ekstra hilsen til Maja og Gro Opdøhl, som dessverre måtte melde forfall denne gangen. Lykke til til alle våre spillere som representerer klubben vår på ulike arrangementer.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.