VISSTE DU AT........

Postet av Turorientering den 5. Mai 2023

Bli med i FB-gruppen og få tips til nye eventyrlige steder! 
Visste du at vi har en egen Facebook-gruppe for bare turorienterere?
Alle som er TurO-interesserte kan bli med i gruppen, helt uforpliktende. Gruppen er dannet av en som selv er over gjennomsnittet interessert i TurOrientering. Her deles det nyttig tips og informasjon om turer nært og fjernt. Flere TurO-arrangører legger ut informasjon og nyheter om nye poster som er tilgjengelige! Del gjerne siden med flere, for her er det mye interessant å hente. Kanskje til din neste tur. 

Ta bilder og del de med en liten enkel tekst om du vil. Du kan glede andre med din informasjon og ikke minst motivere andre til nettopp å gå turen du gikk!  NB; Skjul/sladd QR-koden på postene du tar bilde av.


Klikk her for å gå til siden:  Turorientering i Norge | Facebook


Generelt om gruppen: 

Denne gruppen skal være en generell gruppe for organisert turorientering i Norge. Her kan du dele bilder, historier, turanbefalinger og tips og triks rundt turorientering generelt. Det er også mulig å komme med innspill til forbedringer til turorientering.no og mobilappen Turorientering, samt generelle tilbakemeldinger til
TurO-arrangører. Tilbakemeldinger på enkelte klubbers arrangementer eller turer tas lokalt i egne fora. 

Gruppen er en landsdekkende gruppe og det skal ikke deles kart eller koder her, det vil føre til sletting av innlegget og mulig utestengelse fra gruppen.