SkiTur-O i Nordmarka 2024

Postet av Heming Orientering den 22. Feb 2024

Vi er glade for å kunne fortelle at vi har laget et opplegg med SkiTur-O i år også! Vi har hengt ut 40 poster fordelt på fire kart i “indrefileten” av Oslos ski-eldorado Nordmarka. I skrivende stund er det et litt stusselig vintervær ute, men i Nordmarka er det mye snø og skiforholdene vil garantert holde seg gode i mange uker til. Og snart kikker sikkert vårsolen frem også!? Postene vil henge ute til etter påske.

Skiturorientering skiller seg litt fra vanlig turorientering ved at postene ikke er spesielt vanskelig å finne; nær sagt alle er godt synlig plassert rett ved siden av skiløypa. Kartene er påført nesten alle kjente skiløyper, så utfordringen ligger mer i å finne det beste veivalget og legge opp en optimal rute for å kunne plukke med seg alle postene på turen. Og kanskje opplever man noen nye flotte steder eller lite brukte skiløyper på veien?

Alle postene er ment for å kunne tas med ski på bena, og beste utgangspunkt er fra Frognerseteren eller Tryvann. Les mer på sidene våre: https://www.turorientering.no/heming

De fire kartene kan kjøpes enkeltvis eller samlet som en pakke til rabatterte pris. Er du medlem av TurO-klubben Norge så får du også den ene turen helt gratis!

God tur og god fornøyelse!


Kommentarer

— Guest