SkiTur-O i Nordmarka 2024

Postet av Heming Orientering den 22. Feb 2024

Vi er glade for å kunne fortelle at vi har laget et opplegg med SkiTur-O i år også! Vi har hengt ut 40 poster fordelt på fire kart i “indrefileten” av Oslos ski-eldorado Nordmarka. I skrivende stund er det et litt stusselig vintervær ute, men i Nordmarka er det mye snø og skiforholdene vil garantert holde seg gode i mange uker til. Og snart kikker sikkert vårsolen frem også!? Postene vil henge ute til etter påske.

Skiturorientering skiller seg litt fra vanlig turorientering ved at postene ikke er spesielt vanskelig å finne; nær sagt alle er godt synlig plassert rett ved siden av skiløypa. Kartene er påført nesten alle kjente skiløyper, så utfordringen ligger mer i å finne det beste veivalget og legge opp en optimal rute for å kunne plukke med seg alle postene på turen. Og kanskje opplever man noen nye flotte steder eller lite brukte skiløyper på veien?

Alle postene er ment for å kunne tas med ski på bena, og beste utgangspunkt er fra Frognerseteren eller Tryvann. Les mer på sidene våre: https://www.turorientering.no/heming

De fire kartene kan kjøpes enkeltvis eller samlet som en pakke til rabatterte pris. Er du medlem av TurO-klubben Norge så får du også den ene turen helt gratis!

God tur og god fornøyelse!
Sommer og tur-o i Hemingland

Postet av Heming Orientering den 10. Jun 2023

Forrige helg hadde vi gleden av å kunne åpne årets sommersesong med fire turer av varierende vanskelighetsgrad i vårt nærområde i de sydvestlige deler av Nordmarka!

Her bør det altså være noe for enhver smak, enten man vil ta en rusletur på stier eller om man vil ta med kompasset og bryne seg på litt mer krevende terreng lenger inn i marka.

Dersom man vil legge inn et lite bad i sommervarmen kan vi anbefale blå tur rundt Tryvannshøgda (Øvresetertjern) eller svart tur rundt Ringerikstjern.

Postene står ute helt til midten av oktober. Turene kan kjøpes som en samlet turpakke her på nettsidene eller enkeltvis direkte i appen Turorientering. Sjekk ut https://turorientering.no/heming/ for mer informasjon.

Uansett håper vi turene faller i smak, og ønsker alle en riktig god tur!
SkiTur-O i Nordmarka

Postet av Heming Orientering den 27. Feb 2022

Det er nydelige skiforhold i Nordmarka, og vi er glade for å kunne melde at vi nå har 40 poster fordelt på fire turer/kart tilgjengelig for dem som ønsker å gå på postjakt med ski på bena.

Alle postene er plassert nær skiløypene og er ikke spesielt vanskelig å finne. Utfordringen ligger mer i å finne det beste veivalget, og legge opp en optimal rute for å kunne plukke med seg alle postene på turen. Og kanskje opplever man noen nye flotte steder eller lite brukte skiløyper på veien?

Beste utgangspunktet for turen er fra Frognerseteren, men enkelte poster kan også nås fra Sørkedalen eller Sognsvann. Kartene finner dere i appen Turorientering eller på våre sider: turorientering.no/heming

God tur og god fornøyelse!

❄🌲🎿🌞❄