Klubbmesterskap og våravslutning

Postet av Melhus IL - Orientering den 26. Jun 2014

(26.06.14) Selv om været ikke var det beste var det veldig godt oppmøte og deltakelse i vårsesongens siste løp på Haugarommet, Lauvåsen sist onsdag. Hele 38 deltakere stilte til start i løpet som var både klubbmesterskap og det tredje løpet i O6-ern.

Det som er aller mest gledelig er at det stilte så mange i nybegynnerklassen. Her ser vi potensiale framover. Vi ser fram til å se dere til høsten også.

Resultater finner du her.

Etter løpet var grillen varm og alle deltakerne kunne få seg litt saft, pølser, kaffe og kaker. Noe som falt i god smak. Her hører det hjemme med en takk til de som hadde bakt. Takk skal dere ha.

Senere ble det jakt på en skjult skatt. Det var laget rebusløp «Jeg gikk en tur på stien» og karthuskløp som førte deltakerne til en skjult gullskatt som smakte virkelig godt (i hvertfall for de yngste J).

Klikk på les hele saken for å se flere bilder.

Da gjenstår det bare å ønske alle sammen en riktig god sommer og velkommen tilbake når høstsesongen starter opp igjen.PS! Med så mange deltakere har vi ennå muligheten til å nå målsettingen om å vinne OG-karusellen i år.

Her er noen bilder fra arrangementet.

Først ut et bilde av ekte søskenkjærlighet mellom Mirjam og Johannes.

Stefan etter målgang.

Tirill og Mikkel i godt humør før start.

Fra samlingsplass og informasjon om skattejakten.

Amund, Trym og Truls kjemper om førstemann i mål.

Ola og Asle mot mål.

Samling etter målgang.

Seniorene i diskusjon. Kjell Rune, Stein og Magne.

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.