Ungdomsløp og treningsløp torsdag 19. mai

Postet av Melhus IL - Orientering den 16. Mai 2016

20160512_194235

Slik så premiepallen ut under første ungdomsløp sist torsdag i klassen H13-16N. Det kan fort bli like vakkert kommende torsdag. Da arrangerer Melhus Ungdomsløp ved Tambartun kl1800 med hele 17 påmeldte fra oss og til nå over 170 til sammen ett døgn før løpet! For rekruttene er det viktig å møte opp innen kl1700 for utdeling av bl.a. startnummer og det er Kjell Rune som vil rettlede rekruttene før løpet. Arrangørstaben har egen oppmøteliste. Løpsleder er Atle og løypelegger er Audun B.

Alle som har tar på MIL o-drakt som løpsdrakt og/eller overtrekkdrakt. Det er også viktig å ta godt med underklær, da det er meldt kaldt vær.

For løps-sugne voksne er det bare å møte opp ved sekretariatet omkring kl1930 og henvende seg til Kjell Rune for utlevering av løyper. Vi starter treningsløpet omkring når siste løper er på oppløpet og vi bruker siste post som målpost. Er det noen som ønsker utskrift av løpet kan vi ordne en ekstra MTR. Ikke løp gjennom ordinært oppløp og mål! Denne kvelden er primært forbeholdt ungdom. Treninga kan også være å ta inn postene sener på kvelden.