Forsiktig start på høstsesongen onsdag kveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 11. Aug 2016

Litt høstlig værtype fikk vi onsdag kveld fra Markavollen under 3. løp i O6`eren og ennå henger nok ferien i for noen. Tross det kom 18 løpere allikevel og fikk en flott runde i Svartåsen i løypene som Audun K hadde lagt. På bildet ser vi den "tilbakekommet" løperen Kristin (Ja, helt riktig: Likhetstrekk fra Trine) som gjennomført 3km helt uten problemer.

Sander spurtslo et kobbel av rekrutter i C-løype der flere fikk gode løpstider.

Rask går det også i nybegynnerløypa med 2 blad Lerli og Erik - tider fra 20 minutter eller bedre er kjapt.

Hege var suveren i 3km dager (MNM-formen er i anmarsj) og hadde tuktet alle i tilsvarende herreklasse også, med unntak av John som hadde en svært god km-tid for kvelden.

Audun B ble best i langløypa, men både Stein Ivar og Jonas hadde gode løp og kom ikke langt bak.

Resultater for kvelden og sammenlagt i O6`eren finner du her.

Er det enda ei løype som skal studeres her? Nei det viser seg å være forberedelse til Midt-Norsk mesterskap i Nord-Østerdalen! 17 påmeldte til nå fra Melhus er flott, men fristen for påmelding er ikke før til neste uke, så det er bare å gi et vink. Se også nyhetssak 1. juli. Dette blir årets lagtur for oss med overnatting på Røros og løp i Os og Dalsbygda !