Stor års-avslutning av et stort orienteringsår onsdag kveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 14. Des 2016


Det ble en flott avslutning av orienteringsåret 2016 på Brekkåsen onsdag kveld. Om lag 30 løpere hadde møtt opp til jule-o-løp og sosial samling inne.

Audun K hadde lagt to løyper for kvelden. Ei ordinær nybegynnerløype i boligfeltet ble godt mottatt av våre ferske o-jenter. Ungdommer og voksne fikk litt mer å tygge på i puslespill-løypa. Små utklipp av kart og post satt ved siden av kartet skulle passes inn på o-kartet for hver post og utklippene kunne være vridd også. Det så ut til at dette gikk greit for alle etter hvert. Alle deltagerne fikk medalje for innsatsen.

Etterpå ventet Ingrid inne med gløgg, vafler og kaffe og det gikk ned på høykant samtidig som det var full rulle blant ungdommene i gymsalen. En kort stemningsvideo kommer her.

Stein Ivar hadde ansvar for lyd og bilder. Svært mange bilder og mange videoer er det blitt dette året fra vintertrening ute og inne, o-løp i klubben, karusell-løp, Østersundstur og Midt-Norsk mesterskap.


Til slutt var det utdeling av prisen Det Gylne Kompass. Det gikk til Hege som presterte å bli disket i minst to løyper under karusell-løpet på Mo i høst. Travelt før løpet med kake, skulle egentlig følge rekrutter rundt og løpe selv etter førte til stor konsentrasjons-svikt, særlig til Hege å være. To, tre døgn senere tok Hege sølv og bronse i Midt-Norsk mesterskap - gratulere med begge prestasjonene! Og dersom ingen missforstår galt er det fristende å si: Et eksempel til etterfølgelse!

Så til alle: Takk for i år og velkommen tilbake i 2017!