162 løpere på Odalsløpet 2019

Postet av Odal Orienteringslag den 28. Apr 2019

Smilende kom løpsleder Kari Vikerhaugen etter å ha gjennomført Odalsløpet 2019 med de andre medlemme i orienteringsklubben. Det var tilsammen 162 deltakere som fikk prøve ut det nye kartet på Nordsetberget ved SIAP søndag formiddag. Været ble bedre enn meldt, og glade løpere var til å se overalt. 

Odal O-lag takker alle deltakere og frivillige orienteringsløpere som hjalp til med årets Odalsløp. Uten dere ville det ikke blitt så flott!
ODALSLØPET 2016

Postet av Odal Orienteringslag den 9. Mai 2016

Aasne på vei til seier i D 11-12.


Oppsummeringen av søndagens løp viser at

123 var med på årets Odalsløp. Noe mindre enn i fjor,

men det var hele 18 odøler på startstreken. Det var mange flere enn i fjor. Dert var like gledelig som det fine været vi hadde på arrangement-dagen. Av våre 18 deltager var det 10 som løp på tid.

Resultatlista viser at disse odølene tok 4 førsteplasser, 3 andreplasser og 3 tredjeplasser. Bedre kan det nesten ikke gjøres.

Vi gratulerer Henrik S, Oda L Aa, Aasne E, Even M, Mikkel Aa, Martin S, Anders L Aa, Petter, Knut Egil S og Emil S. med prestasjonene.

Årets løp gikk på kartet Skøyenberget på Disenå og samlingsplassen var lagt til idrettsanlegget ved skolen. Løypene var relativt korte, men bratt og terrenget gjorde at det var langt mellom raske innspurter.

Arrangementstaben er fornøyd med gjennomføringen av arrangementet som gikk uten noe knirk i maskineriet.

For de som har lyst til å prøve det nye kartet og turterrenget på Disenå så er det bare kjøpe vårt tur-o-opplegg på sporten på Skarnes. Vi har satt ut 15 poster i Skøyenberget. Disse står ute helt fram til elgjakta. Så løp og kjøp og prøv.
Odalsløpet 2016

Postet av Odal Orienteringslag den 11. Apr 2016

Søndag 8. mai arrangeres Odalsløpet. Samlingsplass blir ved Disenå skole (Merket fra FV 175 ved Disenå).

Terrenget består av en lang åsrygg med glissen furuskog på toppen og granskog i liene rundt åsen.

For mer informasjon, innbydelse og påmelding se Eventor.
Odalsløpet 2015

Postet av Odal Orienteringslag den 30. Mar 2015

Odalsløpet 2015 arrangeres søndag 10. mai på Slåstad. Påmelding er åpnet og gjøres via Eventor. Der finner du også innbydelsen.Odalsløpet 2014

Postet av Odal Orienteringslag den 4. Mai 2014

182 stilte til start i årets Odalsløp. Løperne kom fra store deler av Østlandet med hovedvekt fra Glåmdalsdistriktet.

Vi var den største klubben med 19 deltagere. Den gode oppslutningen avspeiler våre "store" rekruttstall. Hele 16 av våre startende var under 16 år. Oppslutningen om vårt rekruttopplegg var kjempebra, ja så bra at arrangørene Caroline og Hedi burde hatt flere ressurser til å hjelpe seg.