Haustsesongen

Postet av Tormod Skilag den 6. Aug 2018

Etter løpet på Tunebuhaugen 20.juni. Ivrig diskusjon om vegvalg .

Vi har så vidt starta på august, og det betyr at vi dreg i gang att med litt O-program. Vil tru at mange har benytta finværet til turer i skog og mark for å klyppe poster. Det er enda masse tid til postplukking. Heilt til 10-15.sept. Da starter elgjakta og postane må fjernes.

Men før den tid har vi fellestur til Skårslåhaugen (7.aug) Åkroken og Furuli ( 14.aug), Jørgenbue (21.aug). Avslutning ved Ramstjønn 26.aug (søndag , avreise kl 11)

Vi har att mange O-løp, fyrst ut er det på Lomsetra den 15.aug. Vil berre minne om at det er enkel løype for nybegynnere i tillegg til litt meir utfordring for " viderekomne"

Det har vore stille med innslag på heimesida i sommer, greitt å ha litt feire også.

Men vi har ikkje hatt heilt ferie fra aktiviteter, O-karusellen har gått sin gang med løp kvar onsdag til og med 4.juli.

Det løpet som dreg mest løpere er uten tvil Heidalsdilten og Myggklasken, med hhv 90 og 85 på start. Datoen var 13. og 14.juli. Det er utruleg artig å arrangere når så mange stiller opp. Mange o-interesserte familier planlegg ferien sin etter plasser der det er løp. Ekstra artig når bl.a "gamle"O-løpere som Øystein Weltzien legg turen til våre kanter. Og vi blir mektig imponert over vinnertida til Svenske Marus Millegård... 6 km på 34.44. Nr 2 var Njål E Melby på 39.34... Ikkje verst det heller.