Orientering. Sesongen 2020

Postet av Tormod Skilag den 30. Mar 2020

All planlagt O-aktivitet blir annerledes i år. Vi har fått anbefalinger fra O-forbundet, og i tillegg følgjer vi Folkehelseinstituttet sine råd.

For Tormod skilag betyr det at gate-o-løp blir avlyst. Turorienteringen må fjerne stifteklemmer. Og vi må sløyfe fellesturer.

Men fortvil ikkje. Det vil bli anledning til å gå på tur, og å finne poster. Men ikkje å gå mange i lag.

Fra nå prøver vi ut  " UsynligO". Dette blir eit tilbud du trygt kan benytte. Nå kan du sjøl finne poster i fred og ro. Du må laste ned ein app på din smarttelefon, og den vil vibrere eller komme med ein trudelutt når du er ved eller nær posten

Primus motor Per Aasen har laga treningsløyper både i Sorperoa og på Vinstra. Løypene ligg klare, men totalt utan postskjermer. Vi har testa den i dag, og det fungerer. !!

Du får kartet overført til mobiltelefon, eller du kan printe det ut før du går ut.

Anbefaler å ta ein titt på opplegget, last ned appen og prøv .... Lykke til ( Evt sp.mål kan stilles til Per Aasen, 91792337 ) 

Her er ein USYNLIG-O-POST

Vedr. Tur-orientering så er vi ikkje heilt "ferdigtenkt", men det blir satt ut poster i år også. Vi vil nok i større grad enn før bruke Tur-o på nett. Så du kan allerede nå sjekke " turorientering.no" , Logg deg inn og gjer deg kjent med alle dei fine funksjonane som ligg der.

Tormod s.l har registrert opplegget her i mange år, så det er nok enkelte som kjenner til det. Meir info etter kvart.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.