Blogg Henrik: Verdens Orienteringsdag

Postet av Henrik Harstad den 14. Mai 2020

Verdens orienterings dag er det første arrangement vi har hatt i klubben denne sesongen. Når vi kom til der vi skulle ha samlingsplass så markerte vi opp stede med merkebånd. Da vi var ferdige med å markere steder så ble vi kalde mens vi ventet på at klokken skulle bli 18:00. Jeg prøvde å holde varmen med å hoppe.

Da jeg fikk kartet i start øyeblikket så prøvde jeg å tenke hvor er det enkleste til første post. Jeg fant ut at det raskeste og enkleste var å følge stien til post 12 og så ta kompasskurs opp til posten.

Til andre post så tenkte jeg hvor er det enklest og krysse over til lysløypa. Da jeg kom til lysløypa fulgte jeg den til posten.

Til tredje post så fulgte jeg stien til stien og krysset over til lysløypa inn i posten. Posten var litt vanskelig å se fordi den lå bak et lite gran tre.

Fjerde post var vanskelig jeg rotet mye utpå myrer til Sigurd kom å hjalp meg. Etter det så løp vi sammen inn i mål.

Til femte så løp jeg rett på. Jag valgte å bruke kompasskurs rett inn i posten fordi det var ikke altfor langt strekk.

Til sjette så løp jeg bare rett på. Jeg brukte de to stiene som kjennetegn at jeg var på riktig vei.

Til sjuende så fulgte jeg stien til hogsfeltet og så fulgte kanten av hogsfeltet til posten. Posten lå lett synlig fordi den var oppå kollen

Til åttende så løp jeg på kurs mens jeg hold øye med bekken. Selve posten så man ikke der jeg kom fra, men det var ingen tvil om at  det var riktig. Steinen var veldig stor.

Til niende så løp jeg rett på fordi det var et kort strekk. Posten lå så nære stien at man kunne se den fra stien

Til 10. så løp jeg langs stien til jeg fant posten. Det var litt ulent å komme seg fordi posten lå under en stor skrent.

Til 11. så fulgte jeg stien til Nylenna. Det var ikke så vanskelig siden jeg er kjent der.

Til 12. så løp jeg for harde livet til posten og inn i mål. Da jeg kom inn i mål så var jeg kjempe sliten og jeg ble kald veldig fort. 

På dette arrangement så har jeg lært meg at en sort trekant er en klynge av steiner, ikke en kjempestor stein. I tillegg lærte jeg at jeg må lese postbeskrivelsen. Posten lå nemlig nede i et søkk bak steinklynga. 


Til premie fikk jeg en pin med et o-troll.


Det var kjempe gøy og møte Sigurd igjen jeg håper at det ikke er lang tid til vi møttes igjen.

Hele løypa ligger på livelox.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.