Klubbkveld for O-gruppa 30.oktober

Postet av Tormod Skilag den 31. Okt 2016

( meir bilder under bildearkiv)

O-sesongen er avslutta. Søndag var det klubbkveld med utdeling av div. utmerkelser og anledning til å skryte litt av oss sjøl... Det var trekning av gavekort og ikkje minst trekning av sykkel.

O-sesongen er lang. Fra gate-o-løp etter påske til natt-o-løp i oktober. Mellom der er det tur-orientering, dølakarusell og ukens post. Nok å vera med på for den som trives ute i skog og mark.

1.) Medaljer fra klubbmesterskapet vart fordelt slik:

Gull og klubbmester yngste klasse: Even Skard Flækøy. Nr.2: Ådne Skard Flækøy. Gull og klubbmester Herrer 50+ : Ole Flækøy. Nr 2: Per Aasen Gull og klubbmester Damer 30+ : Marie Underdalshaugen Gull og klubbmester Damer 50+: Aina Rolstad. Nr.2 Tone Slåen Gull og klubbmester Damer 60+: Tove Lillebråten. Nr.2:Ingrid Haugen. Nr.3: Solvor Eide Gull og klubbmester Damer 80+ : Solveig Aasen

Mesterskapet var arrangert av Ringebu/Fåvang på Kvitfjell. Det vart eit krevande løp, for tåka låg tett rundt oss,...men med skjerpa O-sans og kompassnåla rett innstilt så kom alle i mål.

2.) Alle som deltok på Natt-o-løpet fekk kvar sin refleks. ( Kjekt å ha nå i mørketida) 10 stk deltok. Å orientere i mørket er spennande og utfordrande, spesielt hvis hodelykta sviktar. Det fekk enkelte erfare.......

3) Dølakarusellen i samarbeid med Ringebu/Fåvang har avvikla 15 løp. Det vart trekt 2 gavekort a 500 blant dei som har deltatt minst 7 gonger. Vinner: Per Aasen og Ingrid Haugen. Det vart også trekt 2 gavekort a 250.- blant ungar (t.o.m 16) . Vinner: Ådne S.Flækøy og Niclas Nybakken Pallsveen

4) Kveldens største spenning var trekning av ein sykkel i klassa t.o.m 16 år . Den var satt opp som premie til den som gjennom sesongen har deltatt på minst 10 O-løp ( Samla Gate-o-løp og Dølaksrusell ) Det var mange som deltok på gate-O-løp, men antallet minka når vi gjekk over til karusellen. Så til slutt stod det mellom, Ingrid Nybakken og Ådne Fagervold.

Heldig vinner vart Ingrid Nybakken.! Ho kan gå og hente seg ein sykkel hos Åge Tøftestuen. GRATULERE !!

Det vanka ein liten trøstepremie til Ådne. Han fekk "rekruttpakke" (kompass og løperbrikke)

Begge to har vist at dei har anlegg for orientering, !! Håper å sjå dei også neste sesong

5) Tur-orienteringen hadde 65 poster i år. Rekneskapet viser at 220 har kjøpt konvolutt/ekstra kort. Det er kjempebra. 55 stk har levert inn klyppekortet. Av dei har 25 klart kravet til GULL. 9 stk har klypt ALLE postane. Desse 9 får gratis konvolutt neste år.

8 barn klarte kravet til bronse, 3 får sølv og 3 får gull. Godt gjort

Det vart trekt 6 gavekort blant alle som har levert inn klyppekortet. Dei heldige vart:

Sebastian Aulie Aasen (500 kr), Line Slettmoen (500 kr), Mads Davidhaugen (250 kr), Mathias Nybakken ( 250 kr) Ådne Fagervold ( 250 kr) og Ane Oline Rønshaugen ( 250 kr)

6) Evigunge Solveig Aasen, superveteran med stå-på vilje og tæl har klypt alle tur-O-postane, Ho har starta i ALLE løp i Dølakarusellen, Ho går Tur-O i Ringebu, og vart krona med 30 års plakett fra der i kveld. Ragnhild Haugen stod for utdelinga av den.

Og sist , men ikkje minst så er ho KRETSMESTER for Oppland. Ho deltok både i SPRINT og LANGDISTANSE.

Gratulere så masse, vi løfter hatten og bukker for deg.

Til slutt.... takk til ALLE hjelpere for super dugnadsinnsats. Uten dere,... ingen O-aktivitet

30 års plakett til Solveig Aasen fra Ringebu/Fåvang IL v/Ragnhild HaugenKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.