Bestill karthefte for 2024 allerede nå, julegave til deg eller dine?

Postet av Askeladden Turorientering (Asker) den 8. Des 2023

Nå kan du bestille gavekort for Askeladden Turorientering 2024!

I 2024 får Askeladden Turorientering blir det nye spennende turer med Askeladden Turorientering. Bli med på turer fra kyststien ved Vollen til Vardåsen, Kjekstadmarka, Vestmarka og Askers nærmiljøer. Vinter, vår, sommer og høst. Prisen for kartpakken i 2024 er 450 kr. Levering hjem i postkassa koster 75 kr ekstra.

Bestill kartpakken her, og få den tilsendt hjem til deg eller til den du ønsker skal få pakken. Du finner også et gavekort som kan skrives ut og legges i en konvolutt under juletreet. Ta kontakt hvis du ønsker å sende til flere mottakere.

Husk at vinterpostene er allerede satt ut i Vestmarka (klikk for å laste ned). Registrer postene på turorientering.no/asker etter 1. januar 2024.


foto: Aud Eli Fjellvang :-)
Siste helg for Askeladden 2023, men vinterpostene for 2024 er ute!

Postet av Askeladden Turorientering (Asker) den 30. Nov 2023

Kjære alle deltakere i Askeladden Turorientering

Vi minner om at mandag 4. desember er siste dag postene i Høstjakta står ute, dette gjelder 4 kart i Askers nærområder. Kartene kan nå lastes ned gratis fra https://turo.no/asker - her blir det også mulig å etterregistrere klipp fram mot jul. Foreløpig er det er nesten 160 deltakere som har "klippet" alle postene i år. Totalt har vi registrert over 1400 deltakere og over 100000 klipp. Takk for årets sesong, og takk for at du deltar i Askeladden Turorientering!

De 30 vinterpostene for neste sesong står allerede ute langs skiløypene i Vestmarka. Vinterkartet finner du på midtsiden i årets karthefte, men kan også lastes ned gratis. Før skiføret setter seg kan du gå på postjakt med godt fottøy, men respekter preparerte skiløyper!  Vinterpostene kan ikke registreres før 1. januar 2024, men de henger ute helt til neste sommer.


Riktig god jul og godt nytt tur-o-år

fra oss i Askeladden Turorientering
På oppløpsiden for 2023-sesongen!

Postet av Askeladden Turorientering (Asker) den 25. Nov 2023

Vi er på oppløpsiden av årets sesong for Askeladden Turorientering. Men det er enda muligheter for å merke av de siste av de 215 postene for 2023! Høstjakta byr på 40 poster i våre nærområder.
Mange har også tyvstartet 2024-sesongen! 30 poster ligger ute langs skiløypene i mellom Vestmarksetra og Kraftkollen i Lier. Og før skiføret setter seg kan du ta på godt fottøy og gjerne med brodder og gå på postjakt! Ved Semsvann kan du finne 3 av postene for 2024.
Gratis høst- og vinterkart. Les mer på turo.no/asker 

NB! Det har vært endel diskusjon i Budstikka om turgåere til fots i preparerte skiløyper.  Ved Solli har det vært flotte skiforhold. Vis derfor  hensyn, og unngå preparerte skiløyper uten ski på beina!  Husk at vinterpostene ikke kan registreres før 1. januar 2024, men de henger ute helt til neste sommer, slik at alle skal ha mulighet til å finne dem.
40 poster gratis Høstjakt i Asker. Mens vi planlegger neste sesong

Postet av Askeladden Turorientering (Asker) den 27. Okt 2023

Asker Skiklubb feirer at Askeladden er den turorienteringen i Norge med flest deltagere, og i den sammenheng gir vi alle medlemmer i Asker Skiklubb anledning til å være med på innspurten av årets sesong, gratis!
For 2023-sesongen er det fortsatt 4 kart med til sammen 40 poster ute: I Asker sentrum, Bondivann rundt, på turstier langs Blakstadelva, og i boligområdene på Båstad. Alle fine muligheter til å oppdage nye steder i nærmiljøet ditt. Askeladden Turorientering tar deg til steder du ikke har vært før! En fin anledning til å variere høst-treningen, eller som oppdagelsesferd med familien. Sjekk ut https://www.turorientering.no/.../281/coursepackages/485

Postene registreres med QR-kode på posten, vha appen turorientering, eller fra denne siden (turo.no/asker). Les mer om innlogging og bruk av appen på turo.no, og ta evt kontakt med oss på askeladden@asker-skiklubb.no hvis du trenger hjelp. Sesongen varer til 4. desember, og med en fin sluttspurt kan vi kanskje passere 100 000! registrerte klipp i år?


Planleggingen av 2024 er i gang! Nylig møttes vi for gjennomgang av neste års områder. Fra venstre: Øyvind (på vegne av Maria), Gunnar, Vivian, Håkon, Margrethe, Marit, Toril, Jon Arvid, Gjermund og Haakon.  Thomas var ikke med, men han er i gang med klargjøring av vinterpostene.


Planleggingen av 2024 er i gang! Nylig møttes vi for gjennomgang av neste års områder. Men husk at sesongen ikke er over enda. Høstjakta med 4 kart kan nå lastes ned gratis fra https://www.turorientering.no/.../281/coursepackages/485 
Fra venstre: Øyvind (på vegne av Maria), Gunnar, Vivian, Håkon, Margrethe, Marit, Toril, Jon Arvid, Gjermund og Haakon. 
Thomas var ikke med, men han er i gang med klargjøring av vinterpostene.registreringsbrikke for o-løp savnet ved Solli

Postet av Askeladden Turorientering (Asker) den 8. Okt 2023

En av våre deltakere har sendt oss en henvendelse:

Var med i et o-løp ("privat") fra Solli i går. I løpet ble det brukt en del av postene på Askeladden turorientering.
Jeg mistet min registreringsbrikke et sted rundt post 10O på Vestliakartet - og vestover fra den posten.
Henvendelsen bare i tilfelle noen skulle ha funnet den og gitt beskjed til dere som arrangører av Askeladden. Brikken er i rosa plast og har et entydig registreringsnummer.


Ta kontakt hvis du har funnet brikket så viderformidler vi kontakt