Astrid og Fredrik klubbmestere

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 13. Jun 2024

Eidsvoll OLs klubbmesterskap startet med et smell. Et kraftig lyn og tordenvær, med tilhørende regnskyll, passerte over Strandsåsen og Finstad like før start. Noen fikk oppleve naturkreftene på nært hold! Uværet, kombinert med skoleavslutninger og andre arrangement, trakk nok deltagelsen noe ned, men 21 løpere (inkludert gjesteløpere) fikk testet orienteringsferdighetene.

Løypelegger hadde lagt en intensiv mellomdistanse med mange poster og retningsendringer i et detaljrikt terreng. Både GPS-spor og samtaler i målområdet tyder på at løperne virkelig fikk testet seg.

Klubbmestere ble Astrid Karlstad Larsen og Fredrik Larsen. Vi gratulerer!

Komplette resultatlister, veivalg mv. ligger på https://eventor.orientering.no/Events/Show/20256.

Dersom du ikke fikk deltatt, så har du likevel mulighet til å få testet løypene. Vi tilbyr A-, B- og C-løype som "Ukas løype" frem til 30. juni 2024. Kart for nedlasting og mer informasjon finner du på https://eventor.orientering.no/Events/Show/20297.


Klubbmestere i Eidsvoll OL 2024

DamerAstrid Karlstad Larsen
HerrerFredrik Larsen


D40-Astrid Karlstad Larsen
D70-Berit Saxhaug


H13-14Even Øsmundset
H17-Gjermund Taje Skeie
H40-Fredrik Larsen
H50-Knut Saxhaug
H70-Terje Antonsen

Klubbmester Damer: Astrid

Klubbmester Herrer: FredrikDrømmemila 2024

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 30. Mai 2024

Over 90 løpere deltok da Eidsvoll OL onsdag 22. mai for 30. gang arrangerte Drømmemila, sprintorientering over om lag 1609,34 meter. IFK Göteborg vant i både dame og herreklassen.

Lars Saxhaug og hans medhjelpere arrangerte for 30. gang Drømmemila - en institusjon i orienteringsmiljøet på Øvre Romerike. Jubileumsutgaven ble arrangert ved Eidsvollsbygningen og hadde 92 deltakere, ikke langt unna deltakerrekorden på 96 fra 2005.

Løypene var morsomme med noen krevende postplasseringer som lurte flere løpere.

I år var det Josephine Regnell og Vetle Ruud Bråten, begge fra IFK Göteborg, som var beste dame og herre. Drømmemila er for alle, så her deltok alt fra nybegynnere til erfarne o-løpere på over 90 år!

For resultater, løyper og veivalg, se https://eventor.orientering.no/Events/Show/19852.

Løpet fikk også fyldig omtale i EidsvollPuls, se https://www.eidsvollpuls.no/o-loep-for-ung-og-gammel-bedre-enn-dette-blir-det-ikke-hans-90-aar-.

Nedenfor følger noen stemningsbilder tatt av Knut Øsmundset.Sesongåpning med 50 løpere

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 20. Apr 2023

50 løpere fant veien til Eidsvoll OLs sesongåpning fra Vestvangfeltet.

Løpet var et sprintløp på helt nytt kart over Siggerudhagan, Tomterhagan og Vestvangfeltet og inngår som 2. løp i Raumarkarusellen og 1. løp i Eidsvoll OLs lokale løpskarusell. Løperne kunne velge mellom løyper på 1, 2 eller 3 kilometer i luftlinje. Det var 22 løpere i hver av de to lengste løypene, mens 6 løpere valgte den korteste.

Raskeste herre i lang løype var Knut Gjertsen fra Ullensaker OL mens raskeste kvinne var Anna Stüdeli fra Eidsvoll OL. De brukte hhv. 24:38 og 29:34. Eidsvoll OL var klart største klubb med 34 av 50 startende!

Orientering er en idrett for folk i alle aldre. Blant løperne var det et aldersspenn fra barnehagebarn til godt voksne på over 80 år! Veldig morsomt at noen lokale slengte seg med! Flott innsats av alle sammen.

Komplette resultatlister ligger på Eventor og på Brikkesys mens kart, løyper og veivalg finnes på Livelox.

Neste lokale o-løp er 2. løp i Eidsvoll OLs klubbkarusell som arrangeres onsdag 26. april fra Skjoldnestangen i Sundet. Påmelding ved oppmøte og fri start mellom kl. 18:00 og 19:00.

Se terminliste på https://www.eidsvollorientering.no/p/10513/klubbkarusell.