Astrid og Fredrik klubbmestere

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 13. Jun 2024

Eidsvoll OLs klubbmesterskap startet med et smell. Et kraftig lyn og tordenvær, med tilhørende regnskyll, passerte over Strandsåsen og Finstad like før start. Noen fikk oppleve naturkreftene på nært hold! Uværet, kombinert med skoleavslutninger og andre arrangement, trakk nok deltagelsen noe ned, men 21 løpere (inkludert gjesteløpere) fikk testet orienteringsferdighetene.

Løypelegger hadde lagt en intensiv mellomdistanse med mange poster og retningsendringer i et detaljrikt terreng. Både GPS-spor og samtaler i målområdet tyder på at løperne virkelig fikk testet seg.

Klubbmestere ble Astrid Karlstad Larsen og Fredrik Larsen. Vi gratulerer!

Komplette resultatlister, veivalg mv. ligger på https://eventor.orientering.no/Events/Show/20256.

Dersom du ikke fikk deltatt, så har du likevel mulighet til å få testet løypene. Vi tilbyr A-, B- og C-løype som "Ukas løype" frem til 30. juni 2024. Kart for nedlasting og mer informasjon finner du på https://eventor.orientering.no/Events/Show/20297.


Klubbmestere i Eidsvoll OL 2024

DamerAstrid Karlstad Larsen
HerrerFredrik Larsen


D40-Astrid Karlstad Larsen
D70-Berit Saxhaug


H13-14Even Øsmundset
H17-Gjermund Taje Skeie
H40-Fredrik Larsen
H50-Knut Saxhaug
H70-Terje Antonsen

Klubbmester Damer: Astrid

Klubbmester Herrer: Fredrik
Nytt klubbtøy for Eidsvoll OL

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 31. Mai 2024

Eidsvoll OL lanserer nytt klubbtøy! Klubbtøyet leveres av TRIMTEX. Bestillingsfrist er 16. juni og forventet levering 23. august.


Bestilling

Klubbtøyet til Eidsvoll OL kan kun bestilles via TRIMTEX sin teamshop - https://shop.trimtexcustom.no/.

Dersom du tidligere har bestilt klubbtøy fra TRIMTEX, f.eks. klubbtøy for Raumar Orientering, så logger du inn med ditt eksisterende brukernavn og passord. Dersom du ikke har bestilt klubbtøy fra TRIMTEX før, så må du opprette ny konto hos TRIMTEX.

Etter at du har logget inn, legg til teamkoden eidsvollorienteringslag-2938 for å besøke vår teamshop.

En veiledning for hvordan du oppretter ny konto, logger inn og legger til din teamshop finner du på https://trimtexcustom.no/pages/innlogging-kode-teamshop.

Bestillingsfrist: 16. juni 2024

Forventet levering: 23. august 2024

Eidsvoll OL vil kjøpe inn én Basic Mesh orienteringstrøye til alle barn og ungdom (8-14 år) som har betalt treningsavgift for 2024.


Design

Designet på løpstøyet er inspirert av løpstøyet Eidsvoll OL hadde fra 1982 og frem til Raumar Orientering ble stiftet i 1994. Det gamle løpstøyet var designet av Geir Koppang og Mette Norderhaug og besto av en rød og hvit overdel og en blå bukse med hvite striper.

Designet på overtrekksdressen er inspirert av overtrekkdressene Eidsvoll OL hadde fra 1970 og frem til Raumar Orientering ble stiftet i 1994. De gamle overtrekksdressene var blå med innslag av hvitt. Det nye designet har i tillegg hentet rødt fra løpstrøyen.Neste mulighet for å bestille klubbtøy

Klubbtøyet til Eidsvoll OL kan kun bestilles gjennom TRIMTEX sin teamshop. Vi tar sikte på å åpne for bestilling to ganger hvert år:

  • i februar med sikte på levering til sesongstart i april
  • i mai med sikte på levering til starten av høstsesongen i august


2 Kommentarer

Drømmemila 2024

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 30. Mai 2024

Over 90 løpere deltok da Eidsvoll OL onsdag 22. mai for 30. gang arrangerte Drømmemila, sprintorientering over om lag 1609,34 meter. IFK Göteborg vant i både dame og herreklassen.

Lars Saxhaug og hans medhjelpere arrangerte for 30. gang Drømmemila - en institusjon i orienteringsmiljøet på Øvre Romerike. Jubileumsutgaven ble arrangert ved Eidsvollsbygningen og hadde 92 deltakere, ikke langt unna deltakerrekorden på 96 fra 2005.

Løypene var morsomme med noen krevende postplasseringer som lurte flere løpere.

I år var det Josephine Regnell og Vetle Ruud Bråten, begge fra IFK Göteborg, som var beste dame og herre. Drømmemila er for alle, så her deltok alt fra nybegynnere til erfarne o-løpere på over 90 år!

For resultater, løyper og veivalg, se https://eventor.orientering.no/Events/Show/19852.

Løpet fikk også fyldig omtale i EidsvollPuls, se https://www.eidsvollpuls.no/o-loep-for-ung-og-gammel-bedre-enn-dette-blir-det-ikke-hans-90-aar-.

Nedenfor følger noen stemningsbilder tatt av Knut Øsmundset.
Faktura for medlemskontingent 2024

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 11. Mai 2024

Faktura for medlemskontingent for Eidsvoll OL for 2024 er nå sendt ut. Vi håper at alle medlemmer har mottatt e-post med faktura.

For kalenderåret 2024 er medlemskontingenten i Eidsvoll OL:

  • Kr 150,- for barn, ungdom og juniorer (t.o.m. 20 år / født 2004 og senere) 
  • Kr 250,- for seniorer og veteraner (f.o.m. 21 år / født 2003 og tidligere) 
  • Kr 400,- for familier (foresatte med barn t.o.m. 20 år)

Er du medlem men ikke har mottatt faktura, så kan det skyldes at vi har registrert feil e-postadresse i vårt medlemsregister. Ta i så fall kontakt med kasserer i Eidsvoll OL på e-post: kasserer@eidsvollorientering.no. Det er kun én person som mottar faktura for hver familie, så tilhører du en familie, så kan e-posten ha gått til et annet familiemedlem.

Ønsker du å melde deg inn i Eidsvoll OL, så fyller du ut innmeldingsskjema på https://www.eidsvollorientering.no/register/apply/application.

Ønsker du å melde deg ut av Eidsvoll OL, så følger du oppskriften på https://www.eidsvollorientering.no/p/70808/utmelding.
O-trening for barn og ungdom fra 15. april

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 8. Apr 2024

Eidsvoll Orienteringslag starter opp orienteringstrening for nybegynnere, barn og ungdom (8-14 år) mandag 15. april 2024 kl. 18:00 ved Eidsvoll videregående skole.

Vi arrangerer orienteringstreninger for barn og ungdom (8-14 år) hver mandag kl. 18:00-19:30 frem til høstferien, med unntak av skoleferier og andre fridager. 

Dette er et allsidig treningstilbud med både opplæring i kart og kompass og fysisk trening. Vi legger vekt på å skape et godt miljø der alle blir inkludert og får utfordringer som passer den enkelte.

Treningsavgiften er kroner 250,- per barn for 2024. I tillegg kommer medlemskontingent i Eidsvoll OL. I 2024 er medlemskontingenten kroner 150,- for barn (t.o.m. 20 år).

Påmelding til treningene gjøres her

Spørsmål om treningen kan rettes til Øystein Bieltvedt Skeie på oystein.skeie [at] gmail.com.

Velkommen på trening!