Sesongavslutning onsdag 16. november

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 8. Nov 2022

Eidsvoll OL inviterer til sesongavslutning onsdag 16. november kl. 18:00 på Skistua, Eidsvoll Verk.

Tradisjonen tro blir det oppsummering av 2022-sesongen og utdeling av premier fra klubbkarusellene og turorientering samt sosialt samvær med kaffe, brus og kaker.

Det blir i tillegg en overraskelsespremie til en av de fremmøtte.

Vel møtt til sesongavslutning 2022!

Mvh,

Styret
1 Kommentar

Kraftløpet 2022

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 25. Sep 2022

24. september ble årets kraftprøve gjennomført på nytt kart Strandsåsen. Dette var det 44. Kraftløpet og deltakerne fikk virkelig prøvd seg i et relativt kuppert men lettløpt terreng. Alle 46 deltakerne kom seg rundt løypene der de to lengste løypene hadde tider fra 2 timer til nærmere 4 timers løping.

Oline Soma Slåstad tok seieren i dameklassen mens Jan Tore Henriksen fra Nydalen tok seieren i herrer. Vi ser et tydelig generasjonsskifte med over 10 deltakere i alder 15-18 år. 

Ellers hadde vi et aldersspenn fra 10 år og opp til over 80 år. Det er ganske kult.

Resultatlister og løyper/kart (livelox) kan finnes her: https://eventor.orientering.no/Events/Show/16357

Se også bilder fra løpet i albumet Kraftløpet 2022


Vi takker samtidig Coop Extra Råholt for sponsing av mat og drikke til løpet!
Faktura for medlemskontingent 2022

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 16. Mai 2022

Faktura for medlemskontingent for Eidsvoll OL for 2022 er nå sendt ut. Vi håper at alle medlemmer har mottatt e-post med faktura.

For kalenderåret 2022 er medlemskontingenten i Eidsvoll OL:

 • Kr 150,- for barn (t.o.m. 17 år) 
 • Kr 250,- for voksne (f.o.m. 18 år) 
 • Kr 400,- for familier (foresatte og barn t.o.m. 17 år)

Er du medlem men ikke har mottatt faktura, så kan det skyldes at vi har registrert feil e-postadresse i vårt medlemsregister. Ta i så fall kontakt med kasserer i Eidsvoll OL på e-post: kasserer@eidsvollorientering.no. Det er kun én person som mottar faktura for hver familie, så tilhører du en familie, så kan e-posten ha gått til et annet familiemedlem.

Er du ikke medlem med ønsker å bli medlem, så kan du bli det ved å fylle ut innmeldingsskjema på https://www.eidsvollorientering.no/register/apply/application.
NM i sprintorientering på Jessheim 29. april - 1.mai

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 26. Apr 2022

Raumar orientering arrangerer NM i sprintorientering på Jessheim 29. april - 1. mai. Eidsvoll OL deltar med fire førsteårs juniorer og en rekke arrangører. Følg med på https://www.nmsprint2022.no/ for oppdatert informasjon om arrangementet.

Orientering foregår ikke bare i skogen. Sprintorientering er en fartsfylt og krevende gren i o-sporten som foregår i bykjernen og omkringliggende boligområder.

Fredag 29. april er det individuelt NM for alle juniorer. Seniorklassen har norgescup med uttak til verdenscup. Første start kl. 16:00.

Lørdag 30. april kårer vi norgesmestere i alle klasser i knockoutsprint. Det kan best sammenlignes med sprintlangrenn og starter med en individuell prolog der de beste går til semifinaleheat. De beste fra semifinalene går videre til finalen. Første løper i mål i finaleheatet er norgesmester i knockoutsprint. Første start i prologen er kl. 09:00 mens siste finaleheat går om lag kl. 16:30.

Søndag 1. mai er det sprintstafett og her skal Norges beste lag kåres. Det er mixstafett med jente - gutt - gutt - jente som etapperekkefølge. Starten går kl. 11:00.

Norge har mange svært dyktige orienteringsløpere og disse vil du se på Jessheim denne helgen. En av disse er Raumars egen Eskil Kinneberg som til daglig bor i Falun. Han er vokst opp i Gjerdrum og har hele sin ungdomstid som o-løper i Raumar Orientering og representerer Raumar Orientering i alle løp i Norge. I 2018 ble han verdensmester på mellomdistanse, pluss at han løp for det norske gullaget i stafett. 

Vi ønsker dere med dette velkommen til å heie på alle løperne dere treffer på rundt om i Jessheim denne helgen.
Bli med på orienteringstrening for nybegynnere og rekrutter 8-12 år

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 18. Apr 2022

Eidsvoll orienteringslag starter opp orienteringstreninger for barn (8-12 år, født 2010-2014) mandag 25. april kl. 18:00 ved Skistua, Eidsvoll verk. Vi arrangerer treninger på mandager kl. 18:00-19:15 mellom påske og høstferie, med unntak av skoleferier.

PÅMELDING

Dette er et allsidig treningstilbud med både opplæring i kart og kompass og fysisk trening. Vi legger vekt på å skape et godt miljø der alle blir inkludert og får utfordringer som passer den enkelte. Mer informasjon om treningsinnholdet finner du her.

I løpet av sesongen trener vi  forskjellige steder i Eidsvoll. Vi vil bruke Spond og en lukket Facebook-gruppe: "Eidsvoll o-lag rekruttering" for intern kommunikasjon mellom trenere og foresatte. Følg ellers med på  eidsvollorientering.no og klubbens Facebook-side for oppdatert informasjon om aktiviteter. 

Treningsavgiften er kroner 400,- per barn for 2022. Dette dekker kart og annet materiell. Eidsvoll OL dekker også startkontingenter for barn og ungdom som deltar på o-løp.

I tillegg kommer medlemskontingent i Eidsvoll orienteringslag. I 2022 er medlemskontingenten kroner 150,- for barn og kroner 250,- for voksne. Vi har også familiekontingent på kr. 400,- for foresatte med barn t.o.m. 17 år. Vi vil gjerne at de foresatte også er medlemmer.

Orientering er en utendørsidrett og klær og sko må tåle røft bruk i skog. Vi anbefaler også at alle har kompass og tidtakerbrikke. Klubben selger rekruttpakker med kompass og tidtakerbrikke til kr. 450,-. Mer informasjon om utstyr til orientering finner du her.

Velkommen på trening!

Invitasjon til årsmøte for 2021

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 13. Jan 2022

Oppdatert 23.02.2022 - årsmøtedokumenter er lagt ut

Saksliste og saksdokumenter til årsmøte.pdf

Sak 8 Årsberetning 2021.pdf

Sak 9 Årsregnskap Eidsvoll Orienteringslag 2021 ink ktrlutv beretning.pdf

Sak 10.1 Lov for Eidsvoll Orienteringslag - saksfremlegg.pdf

Sak 10.1 Lov for Eidsvoll Orienteringslag - vedlegg.pdf

Sak 12 Budsjett 2022.pdf

Sak 13 Organisasjonsplan for Eidsvoll Orienteringslag for 2022.pdf

Det innkalles med dette til årsmøte for Eidsvoll Orienteringslag onsdag 2. mars 2022.

Sted: Skistua Eidsvoll verk evt MS Teams (digitalt).  Dette kan bli endret på kort varsel.

 

Tid: kl. 19:00

 

SAKLISTE:

 • Godkjenning av innkalling.
 • Valg av møteleder og referent
 • Valg av to til å underskrive protokollen
 • Behandle årsmeldingen for 2021
 • Behandle regnskapet for 2021
 • Saker fra styret
 • Innkomne forslag
 • Behandle budsjettet for 2022
 • Valg

I henhold til o-lagets lover §14 vil saksdokumenter gjøres tilgjengelig senest en uke før årsmøtet, dette vil skje på o-lagets nettsider.

Saker / forslag som ønskes behandlet på årsmøtet, må være styret i hende senest to uker før årsmøtet, altså innen 16. februar 2022. Sendes til styret@eidsvollorientering.no 


For styret i Eidsvoll o-lag,

Roar Saxhaug

Leder