Faktura for medlemskontingent 2024

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 11. Mai 2024

Faktura for medlemskontingent for Eidsvoll OL for 2024 er nå sendt ut. Vi håper at alle medlemmer har mottatt e-post med faktura.

For kalenderåret 2024 er medlemskontingenten i Eidsvoll OL:

  • Kr 150,- for barn, ungdom og juniorer (t.o.m. 20 år / født 2004 og senere) 
  • Kr 250,- for seniorer og veteraner (f.o.m. 21 år / født 2003 og tidligere) 
  • Kr 400,- for familier (foresatte med barn t.o.m. 20 år)

Er du medlem men ikke har mottatt faktura, så kan det skyldes at vi har registrert feil e-postadresse i vårt medlemsregister. Ta i så fall kontakt med kasserer i Eidsvoll OL på e-post: kasserer@eidsvollorientering.no. Det er kun én person som mottar faktura for hver familie, så tilhører du en familie, så kan e-posten ha gått til et annet familiemedlem.

Ønsker du å melde deg inn i Eidsvoll OL, så fyller du ut innmeldingsskjema på https://www.eidsvollorientering.no/register/apply/application.

Ønsker du å melde deg ut av Eidsvoll OL, så følger du oppskriften på https://www.eidsvollorientering.no/p/70808/utmelding.Saksdokumenter til årsmøtet 20. mars

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 13. Mar 2024

Styret viser til innkalling til årsmøte av 7. februar 2024.

Årsmøtet avholdes onsdag 20. mars 2024 kl. 19:00 på Skistua, Eidsvoll Verk.

Under følger saklisten og saksdokumentene for årsmøtet:

Styret gjør særlig oppmerksom på sak 10.2 om forholdet mellom Eidsvoll OL og Raumar Orientering hvor styret foreslår følgende vedtak: "Eidsvoll OL er et selveiende og frittstående idrettslag. Dette innebærer at Eidsvoll OL ikke er en «lokalklubb» i Raumar Orientering, men at Eidsvoll OL og Raumar Orientering må være to likeverdige idrettslag. (...)"

Mvh,

StyretInnkalling til årsmøte i Eidsvoll OL 2024

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 7. Feb 2024

Styret innkaller herved til årsmøte i Eidsvoll OL.

Årsmøtet avholdes onsdag 20. mars 2024 kl. 19:00 på Skistua, Eidsvoll Verk.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest onsdag 6. mars 2024 til styret@eidsvollorientering.no. Det ønskes at Mal for forslag.docx brukes.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på www.eidsvollorientering.no.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Eidsvoll OL i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Eidsvoll OL. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se Eidsvoll OLs lov. Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan leder kontaktes på leder@eidsvollorientering.no


Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

styret  
Støtt oss med din grasrotandel!

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 3. Jan 2024

Grasrotandelen gir deg som spiller hos Norsk Tipping mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller går inntil 7 prosent av din spilleinnsats til den grasrotmottakeren du velger - uten at det går utover din innsats, premie eller vinnersjanser. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i EIDSVOLL ORIENTERINGSLAG.

Du kan bli grasrotgiver til Eidsvoll Orienteringslag i alle Norsk Tippings kanaler, f.eks. på https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen/din-mottaker/980237524, eller ved å sende SMS "Grasrotandelen 980237524" til 60000.

I 2023 var det 21 spillere som hadde Eidsvoll Orienteringslag som sin grasrotmottaker. Se statistikk over antall grasrotgivere og generert grasrotbeløp på https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen/din-mottaker/980237524.Sesongavslutning onsdag 15. november

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 8. Nov 2023

Eidsvoll OL inviterer til sesongavslutning onsdag 15. november kl. 18:00 på Skistua, Eidsvoll Verk.

Tradisjonen tro blir det oppsummering av 2023-sesongen og utdeling av premier fra klubbkarusellene og turorientering samt sosialt samvær med kaffe, brus og kaker. Hvis noen har noen bilder fra 2023-sesongen som de ønsker å dele, så er det fint om de sendes til leder@eidsvollorientering.no.

Det blir i tillegg en overraskelsespremie til en av de fremmøtte.

Vel møtt til sesongavslutning 2023!

Mvh,

Styret