Advarsel - merkelig lys og skapninger observert på Brekkåsen

Postet av Melhus IL - Orientering den 20. Jan 2016

I løpet av kvelden er det kommet inn flere rapporter om at det er observert merkelige skapninger på Brekkåsen. Flere som har vært på ski i Skjetnemarka har rapportert om at de har møtt flere på turen til eller fra Skjetnemarka. Hva de har møtt kan de ikke si men det kan virke som noe med flere lysende øyne som virret fra side til side på veien. Hva var det egentlig?

O-avdelingens utskremte kan komme med "breaking news" om hva det som er observert i kveld. Det kan virke som om skapningene på grunn av været hadde funnet ly på Brekkåsen Idrettsbarnehage. Vi har på en uforklarelig måte klart å ta bilde av skapningene. Som dere ser av bildet nedenfor så kan kan vi alle være enige om at det virker merkelig.


Her har dere forklaringen......

Når det er sagt så må vi gi honnør til Hege som stod for kveldens trenging.
Våryre løpere på årets første treningsløp

Postet av Melhus IL - Orientering den 1. Mai 2015


---Mange ivrige rekrutter møtte opp til årets første treningsløp på Lete. Under ledelse av Atle Pedersen fikk rekruttene en god opplæring og oppfølging ute i terrenget. For mange av dem var dette det første møtet med ordentlig tur i marka med kart og kompass. Flott å se så mange rekrutter.

John Lerli var løypelegger og hadde lagt gode og utfordrende løyper i Våttåsen. Løperne fikk anledning til å trene på kartlesing og ikke minst fikk løperne testet løpskapasiteten sin.

Resultater fra løpet finner du under resultater.
Siste vintertrening for sesongen

Postet av Melhus IL - Orientering den 19. Apr 2015


DSCF2231_N3_1.JPG
Så er vi kommet til siste treninga på vinter-terminlista!

Onsdag 22. april kl 1900 blir det o-løp for rekrutter og voksne fra Tambartun.

Løypeleggere er Atle, Kjell Rune og Eivind. De voksne står løpet helt ut og gjennomfører siste styrkeøkt for denne sesongen fra kl 2000.

Møt opp og kom i form til sommersesongen!