Årsmøte i tradisjonell stil onsdag kveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 2. Mar 2017
Ingen store skarer møtte opp på o-avdelinga sitt årsmøte onsdag kveld på Brekkåsen. Det var heller ikke kontroverser i vente, så møtet forgikk i sømmelige former. Under valga ble stort sett bare gjenvalg, der Stein Ivar og Atle ble gjenvalgt for to år i styret. Hege, Kjell Rune og Eivind var ikke på valg. Som ansvarlig for Ukens løype tok Martin enda ett år og det samme gjorde Stein Ivar og Kåre som ansvarlig for Turorietering. Eivind tok over som kartansvarlig etter Audun som har hatt ansvaret i mange år, mens Trine erstatter Ingrid i valgkomiteen.

Som vanlig ble det gått gjennom årsmelding 2016 som også denne gangen var fyldig og regnskap 2016 som viste et hyggelig overskudd. Arbeidsplan og budsjett ble også presentert.

Etter et kort brekk med litt servering gikk vi over til medlemsmøte der vi så framover i 2017. Som tidligere år har vi masse treninger og løp, men også mye spennende med turer til Oppdal, Levanger og Østersund. Det er verdt å merke seg at vi igjen skal være arrangør av KM langdistanse til høsten , karusell-løp og ungdomsløp i vår. For o-trimere vil det bli Turorientering og Ukens løype.

Masse å glede seg til, bare se terminlista under Åpne dokumenter i Dokumentarkivet!