Vellykket dagsamling for o-avdelinga på Gløshaugen i dag

Postet av Melhus IL - Orientering den 2. Apr 2017

O-avdelingas første dagsamling på våren gikk av stabelen på Gløshaugen og Kristiansten festning i dag. Her ser vi alle samlet til fotografering med Hovedbygget på Gløshaugen i bakgrunnen og fotograf er John.

Atle hadde lagt løyper på Wing sitt sprintkart og Stein Ivar og Eivind var assistenter. Første økt var lagt til Festningen, der løypa gikk både innenfor murene, men mest rundt Festningen på fine grasvoller blandt gående og løpende trimmere. Korte og lange strekk med mange retningsforandringer ga fin o-trening og i løypa var lagt inn en "sommerfugl". Det er en løypevariant med en felles post og to eller flere sløyfer rundt.

Mellom øktene var det en matpause med pizza i Studentsamskipnadens lokaler på Gløshaugen. Her ser vi gjengen ved oppbrudd før siste økt. Rask løype i gater og gangveier på "høyskoleplatået"- der også sammen mye "publikum" og vårsang av bl.a. ringdue like over stien.


Her ser vi vår nyutviklede trekking av startrekkefølge før løp: HI HA HO - metoden.


Her ser vi deltagere både før start og etter innkomst - ingen skal si at det ikke blir gitt ved dørene!

En svært vellykket samling ble det og som frister til gjentagelse en annen gang. Ved samlingens slutt ga Martin denne beskjed ved henting: Jeg er på Galtvort!