Pokèmon, appelsin og puslespill-løp i førpåske-avslutninga.

Postet av Melhus IL - Orientering den 5. Apr 2017

Godt oppmøte og stor stemning i vinterens siste trening fra Brekkåsen. Om lag 25 løpere i alle aldre møtte opp til o-sprell og appelsin som en markering av vintertreningssesongen er over og at vi står framfor påska.


Atle presenterte Pokèmon-o-løp for første gang i klubben onsdag kveld. 40 Pokèmoner var "strødd" utover fra Hollumsvegen i øst til bekkdalen vest for Brekkåsen skole. Denne varianten er uten mobil, men med kart og postbeskrivelse uten poster Det ble konkurrert i to løyper og høytidlig utregnet %-vis resultater. Stor innsats av alle og en morsom vri for løperne.

Inne hadde Hege og Ingrid ordnet med saft, kaffe og appelsin til deltagerne som dermed også fikk seg en fin prat sammen. Martin spanderte sjokolade fra det store utland.

Som avslutning hadde Eivind ordnet et puslespill-løp i gymsalen. Fire lag konkurrert i ei hinderløype der det var utplassert kartbiter som skulle settes legges på original-kartet. Og helt til slutt var det to runder med Magic Square som er en fin tørr-trening i retningsforandringer og tommelgrepet.

Snipp snapp snute så var vinter-treninga 2016-2017 over og sommersesongen står for tur - etter en velfortjent påskeferie.