Første trenings-o-løp denne sesongen i Hollumsåsen onsdag kveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 16. Apr 2017

Når påska nå er vel overstått har vi tatt farvel med vinteren i o-avdelinga. Første ordinære utetrening arrangeres i Hollumsåsen onsdag 19. april fra kl1800. John har lagt løyper for nybegynnere, rekrutter, ungdom og voksne. Rekrutter/nybegynnere vil bli fulgt rundt og Ungdommer vil få veiledning.

Samlingsplass er en liten parkeringsplass i Rogavegen, men vi parkerer ved Lete (der stien til Våttåsen går opp og vi har parkert før når vi har o-løp). Det er merket fra Hollumsvegen ved Hollum og kjør Letesvegen til parkeringa på Lete. Gå så over vegen og følg Rogavegen nordover i 150 meter.

Ungdommene har oppmøte på Skysstasjonen og kjører derfra kl1800. Andre som ønsker det kan også møte opp der.

De som i vinter har møtt regelmessig til trening og dette en liten, men etterlengtet overgang. For dere som vanligvis deltar bare i sommerhalvåret er det nå viktig å komme seg i gang jo før jo heller!

Det kan være lurt å ta en titt på terminlista for å blinke ut løp, turer og treninger. Kortversjonen er i Aktivitetsplan øverst til høyre på hjemmesida og i linken Terminliste med funksjonærer like under Aktivitetsplan er den komplette lista.

Velkommen til o-sesongen 2017!