Det krydde av o-løpere rundt Nordgardsmyra på Brekkåsen i kveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 26. Apr 2017

Om lag 40 løpere møtte opp til trenings-o-løp i sludd og hagl. Samling var ved Saga på Brekkåsen og Martin hadde lagt 4 ulike løyper med forskjellig lengde og vanskegrad. Også denne gangen kom det nye rekrutter for å prøve seg med kart og kompass. Frida og Ingeborg viste stor tålmodighet og lærte seg fort noen triks for å finne fram. Ellers var det flere som kom krypende ut av "o-vinterdvalen" og deltok for første gang i år.

Det var mellomløype som hadde de fleste løperne med 16 deltagere og det ble tett i toppen med 10 løpere innen 11 minutter. Løypa har en fin mix av ung og gammel.

Ellers var det iveren og innsatsen som imponerte mest i det noen hustrie vårværet. Belønninga ble en fin opplevelse i Martins løyper og Ingjerds servering etterpå som bestod seg av kaffe, saft, boller og skuffkake. Trivselsfaktoren blir ikke dårligere av slikt!

Her kommer resultatene.

Etter et slik oppmøte blir det morro med Finn Fram Dag ved Melhustorget lørdag mellom 1100 og 1500. Her skal vi fange nye o-løpere med å vise de rundt i ei løype med påfølgende enkel servering. Møt opp (i MIL-drakt for de som har det) og ta med venner til sentrum lørdag!