Vellykket gjennomføring av vårt Ungdomsløp i kveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 11. Mai 2017

150 ungdommer stilte til start i Melhus`sitt ungdomsløp på Brekkåsen i kveld. Det var løpere fra 11 klubber der Freidig (50) og Wing (30) hadde halvparten av løperne til sammen. Melhus hadde 4. største tropp. Desverre så har vi flere løpere som er syke og småskadet. Flott å se at de stiller opp som publikum og heier på lagkameratene sine.

Sander kapret seieren i H15-20B, mens både Erik Andre (H13-16C), Filip (H17-20) og Kristoffer (H13-13) fikk hver sin 2. plass. Videre fikk Michael 4. og Knut 5. plass i H13-16C. Resten av våre løpere hadde også flotte gjennomførte løp. Gratulere alle sammen!

En annet og svært viktig ellement i et slikt arrangement er funksjonærstaben med Kjell Rune som løpsleder og Atle som løypelegger. Løypene fikk mye skryt og svært få hadde ikke fullførte løp. Ett 20-talls funksjonærer var i sving løpsdagen fra i 1500-tida og helt til nærmere 10 om kvelden. Sekretariat, start, parkering, restaurant og premier var noen av postene som ble bemannet.

Og før mørkets frambrudd var poster tatt inn, resultater lagt ut og regninger sendt klubbene. Kjempeinnsats!!

I Brikkesys og i Eventor kan du lese resultatene og i Bildearkiv finner du et rikholdig utvalg av bilder fra kveldens begivenhet.