20 løpere deltok på KM mellomdistanse

Postet av Melhus IL - Orientering den 21. Mai 2017

Eskild ble dagens klassevinner


Mange o-løpere fra Melhus IL hadde tatt veien til Korsvegen for å løpe KM. Leik arrangerte løpet på Rotåsen. Det er et artig navn på et o-kart, og mange av oss har rotet der før. Det er krevende o-teknisk terreng på Hølonda, og mange av oss hadde utfordrende løyper.

250 løpere deltok og 20 av disse kom fra Melhus IL. Vi har flere nye fjes som deltar på o-løp og det blir det lagt merke til i o-miljøet. Orientering er en fin famililesport, som gir en fantastisk mulighet til å bli kjent i kretsen.

Eskild ble dagens klassevinner fra Melhus, og Kristoffer hadde et godt løp og var nær en pallplassering. Ellers var det mange fornøyde løpere, og stor mestringsfølelse ved hver en post som blir funnet.

Neste helg er det bare å få på o-skoene igjen. Wing arrangerer Trondheim Open tre dager til ende, men først er det ungdomsløp på onsdag.

Vi oppfordrer spesielt rekruttene til å bli med oss til ungdomsløp ved Baklidammen. Påmelding til Atle før mandag kl. 20.00

Resultater finner du her.Kristoffer ble nr 4 i H13 - 14.Mange løpere fra Melhus IL på Korsvegen i dagErik forteller om sine flotte veivalg på Rotåsen.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.