O-festivalen, dag 3: mellomdistanse

Postet av Melhus IL - Orientering den 25. Jun 2017

Med vekkerklokka på kl 0700 søndags morgen var det mange trøtte ansikter til frokost. Dette i tillegg til at vi hadde allerede 2 løp i beina, var ikke motivasjonen ved frokost den største. Med en god frokost og ankomst arena for finalen, var det ikke mange som hang med hodet lenger. Med startnummer på brystet kom fokus og vi var klare til innsats.

Dagens øvelse var mellomdistanse i et krevende terreng. Høy fart, mange detaljer stilte høye krav til O-teknikk og gav rom for bom. Noe som både store og små fikk erfare. Viktig å ta dette med seg videre og ta lærdom av det. Spesielt må vi berømme de som er debutanter og førstereis på et slikt arrangement. Sporty gjort.

Nedenfor ser vi Margrethe og Eivind i full konsentrasjon med gjennomgang før løpet.


Mange gode prestasjoner fra løperne i dagens konkurranse. Resultatene fra dagens løp for Melhusløperne finner du her.

Her fra samlingsplass og forberedelser til start. Ikke alle er like våkne ennå....

I tillegg til selve konkurransen har vi også en del interne konkurranser i tillegg. I går var det raskeste tid fra sistepost til mål. I dag ble fokus på teknikk og stempling på sistepost. Her er et utvalg av de som ble filmet, og her har vel både store og små noe å lære...:-). Videoer kommer etter hvert. Gå til Youtube-kanalen O-festivalen Oppdal 2017 og se fra sistepost mot mål.


Til slutt må vi takke alle sammen for flott innsats og et flott opphold på Oppdal. Da er det bare å glede seg til nye turer til høsten.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.