Midt-Norsk mesterskap på Innherred

Postet av Melhus IL - Orientering den 6. Aug 2017

Her er fjorårets spreke og muntre deltagere fra Melhus på midt norsk. Vi satser minst like mange fra oss på årets mesterskap.

MIDT NORSK MESTERSKAP I ORIENTERING 25 -27 AUGUST!

For fjerde året på rad blir det fellestur til Midt-Norsk Mesterskap i orientering. Mesterskapet gjennomføres i år i området Levanger/Momarka og Storlidalen (Frolfjellet). Det er løyoer for alle og turen passer også for alle aldersgrupper - en ekte klubb-tur!

Det er sprint fredag med oppmøte Magneten kjøpesenter, langdistanse lørdag og stafett/lagkonkurranse søndag med samlingsplass begge dager i Storlidalen/Frol. Det blir løyper for enhver vanskelighetsgrad og aldersklasse, så her er det bare å melde på der en ønsker! Heiagjeng er det også alltid stas å ha med! Dette blir stas!

Vi satser på privatbiler, og vi må beregne avreise fra Melhus kl 1300 fredag 25.august. (15 – 20 min å gå til start).

Vi har bestilt felles overnatting i campinghytter på Levanger camping som ligger idyllisk til i Moafjæra og med kort vei til/fra sprinten fredag. Hyttene inneholder kjøkken, wc, dusj, håndklær, og dyner/sengetøy.

Vi handler inn tørrmat til frokost/niste/kveldsmat felles, men et godt tips er å ta med niste til fredag før løpet. Middag fredag handles individuelt på samlingsplass, så satser vi på å spise «ute», pizza etc, lørdag.

For mer info vedrørende løpene, klasser etc, se

http://eventor.orientering.no/Documents/Event/13677/1/Innbydelse

Gi tilbakemelding innen 16. august til Hege hegesolm@hotmail.com tlf 477 51 101. Vi har behov for følgende opplysninger:

 • Navn på deg som ønsker å delta
 • Antall netter overnatting
 • Kjører selv, evt ant ledige plasser
 • Gi beskjed om du melder på selv i eventor, hvis ikke må vi ha følgende info:
  • Jeg ønsker å delta på sprint fredag i klasse
  • Jeg ønsker å delta på lang-distanse lørdag i klasse
  • Jeg ønsker å delta på stafett søndag
  • Brikke-nummer

Mer info kommer etter påmelding.     

Reisekomiteen Trine og Hege