Juleavslutning onsdag på Brekkåsen - Foreldre oppfordres til å komme!

Postet av Melhus IL - Orientering den 10. Des 2017UNGDOMSTRENING

Ungdommene har trening mandag kl 1900 fra Brekkåsen skole.

JULEAVSLUTNING

Sist vi var samlet til juleavslutning så det slik ut. Den disiplinerte forsamlinga skyldes framvisning  av  flere titalls bilder og noen videoer fra 2016. Fengende innslag!

TOLL-LØPET

Onsdag 13. desember kl 1830 er det klart for den årlige juleavslutning på Brekkåsen idrettsbarnehage. Som tidligere har Audun K lagt løyper for kvelden . Det blir ei ordinær nybegynnerløype og ei løype for de andre i nærområdet. Lengste løypa er for så vidt ikke noe spesielt med, men kartet er ikke helt som vi er vant med og ikke lik noe av det som er blitt presentert tidligere år av Audun. Her kan det lønne seg å ta det litt med ro før koden er knekt. E skikkelig Toll-løp!

UTEN MAT OG DRIKKE.....

Etter litt fysisk og mental trening er Ingrid klar med gløgg med tilbehør inne? Da blir det anledning til å få en god prat med kveldens oppmøtte. Vi oppfordrer alle o-venner til å komme og spesielt er foreldre til rekrutter og ungdom velkomne.

LYSBILDER

Etter litt bespisning kommer vi til et høydepunkter, nemlig visning av mange bilder og videoer som er tatt i 2017. Kjell Rune er kinomaskinist for kvelden.HEDERSBEVISNING

Kvelden blir avsluttet med utdeling av "Det Gyldne Kompass". I fjor fikk Hege denne hedersprisen og spenninga er ikke til å holde ut: Hvem får prisen i år? Stein Ivar er seremonimester.