Gimse by Night en stor opplevelse i et flott høstvær

Postet av Melhus IL - Orientering den 25. Sep 2019


Gimse by Night er over for i år og er like moro hver gang. Litt nedgang i startende, men ganske fullt med lys på Nordgardsmyra allikevel. 

Her ser vi den suverene vinneren av B-løype Kristoffer sammen med løypelegger Audun B og Atle som var en del av sekretariatet med egen (liten) storskjerm som ekstra sørvis til løperne ved målgang.Det er like før start og samlingsplass ser slik ut.


Årets utgave av Gimse by Night hadde 33 poster i marka og 4 løyper. Det startet 84 løpere der 80 stilte i fellesstarten i grusgruva på Hollum.B-løypa hadde midt i løypa to sommerfuglvinger med en fellespost, mens A-løypa hadde to slike fellesposter med to sommerfuglvinger. Dette for å spre løperne litt.

Kristoffer imponerte med en særs god tid og var 6,5 minutt framfor nestemann. Kilometertida er så god at det er bare de 9 beste i A-løypa som har bedre. Det er noe det! Det var 20 deltagere i B-løypa. Hege og John gjorde gode løp og havnet midt på resultatlista. Erik og Kåre deltok også fra Melhus. Erik hadde før han startet i fellesstarten også løpt både Ny- og C-løypa og fikk til et godt løp blant "B-gjengen".

I A-løypa var det virkelig mange gode løpere på nasjonalt nivå. Løypevinneren er f.eks. fersk norgesmester og beste dame er søster av vår ferske verdensmester. Stein Ivar fikk til et godt løp og havnet 12,5 minutt etter vinneren, men noe ned på lista i dette gode selskapet blant de 60 løperne.

Resultater kan leses på Brikkesys.

Les og se videoer som Audun har publisert i FB.