Oppstart vintertrening onsdag kveld med nattløp

Postet av Melhus IL - Orientering den 25. Okt 2020


En ulidelig lang o-ferie er snart over. Onsdag 28. oktober starter vintertrenings-sesongen og den varer til ute i april neste år.

Vi starter som vanlig med nattløp som vi har hver tredje onsdag i hele vinter. Oppmøte blir på Lete og det er Kjell Rune som er løypelegger med løyper som går i nordhellinga i Våttåsen. Det er start mellom kl1830 og kl 1900 med parkering på plassen ved Letesvegen (se kartet). Løyper for alle!

Etter o-løp blir det innetrening for de voksne (ungdom er hjertelig velkommen!) fra kl 2000 med Kjell Rune som leder. Den går i vinter fra Høyeggen skole og til venstre se du et knips fra salen fredag ettermiddag. Her blir det noe romligere for øvelsene våre som kommer godt med i disse tiltakstider.

For ukjente er parkering på Høyeggen på to platå, der det nederste er på høyde med vegkrysset inn til skolen og 7-8 høydemeter over skolegården vest for skolen. Den andre parkeringa ligger neste 10 høydemeter vest for det nederste og dit kjører du litt mot Høyeggen boligfelt før du svinger til høyre.

Inngangen til salen er midt på skolebygningen rett ned fra sørlige del av nedre parkering.

Vi vil gjennomføre innetreninga etter de smittevernhensyn som til enhver tid er gjeldende. Det innebærer spriting før og etter trening og vi vil nok også tørke av noe berørt flater på apparater etter bruk. Vi legger opp trening så vi ikke trenger å komme svært nær hverandre f.eks. at vi gjennomfører styrketrening  stasjonært.

NB! Av nevnte grunn ønsker vi at alle som blir med under trening inne i salen tar med seg sin egen gym-matte! Da krysser vi fingre og tær for at det ikke blir strengere restriksjoner enn nå og at vi kan holde på til våren kommer!

Men først altså: Nattløp fra Lete kl 1830 og innetrening fra kl 2000 der vi inviterer ungdom til å stille også!