Innetrening i vinter er avlyst - Vi samler krefter til våren!

Postet av Melhus IL - Orientering den 13. Feb 2021Styret har denne uka bestemt at vi ikke skal ha innetrening på Høyeggen resten av treningsperioden i vinter. Det blir for usikkert hva restriksjonen er til enhver tid er og dermed vanskelig å planlegge både for ledelse og løpere.

Dermed er det bare å glede seg til mer normale forhold til våren og sommeren kommer og vi kan få slike øyeblikk som bl.a. rekruttløp 3 som gikk fra Grønneset i mai 2019. Dette er bare ett av mange fine samlinger vi har hatt de siste årene og vi skal få mange slike flere framover også!

I mellomtida så kan vi gå eller løpe Ukens kOrOna-O-løype som hver uke settes ut fra onsdag kl 1800 og står ute til søndag kveld samme uke.

I den forbindelse kan det komme innbydelse til noen felles sprell i treningstida onsdag i enkelte uker. Da kan det være grilling eller uhøytidelige konkurranse som "Mestrenes mester"-lignende øvelser - følg med!


Og så er det bare å gå på ski i denne fantastiske fine etterjulsvinteren. Det gir god trening og flotte naturopplevelser!