Ukens kOrOna-O-løype uke 12 med påskeavslutning!

Postet av Melhus IL - Orientering den 22. Mar 2021


          Frank Egil er ukens løypelegger og har et kjempe-førpåske-tilbud!

  1. Også denne uken tilbyr vi Ukens Koronaløype, i lang og kort utgave, med utgangspunkt i Tambartun. Se PDF-filer nederst på denne siden. Postene er klare onsdag 24. mars kl 1800, og henger ute til godt ut på kvelden på Palmesøndag.
  2. Onsdag 24. mars kl 1830 inviterer vi dere til felles utendørstrim på Tambartun. I løpet av ca 90 minutter blir det aktiviteter for voksne og ungdom som setter både kondis, styrke og koordinasjon på prøve. Det legges også inn noen uhøytidelige konkurranser inspirert av det man ser på Mesternes Mester. Deltakerne må ha med liggeunderlag/treningsmatte og hodelykt. Snøen som er igjen ser ut til å bli av den fuktige sorten frem til onsdag, så alle bør medbringe et tørt skift med klær/sko. Alle øvelser er designet med tanke på at vi skal holde 1m avstand underveis, minst.
  3. Etter onsdagens fellestrim, cirka kl 2000, blir det tilgang til et bål i nærheten av Tambartun, som gjør at fellestrimmen kan skli over i enkel kveldsmat ved bålet. Arrangøren stiller med bål og ved, mens deltakerne må ha med egnet mat og drikke selv - pølser, pinnebrød, ostesmørbrød eller annet som kan stekes på bålet, samt drikke.

Velkommen!

Løypene er her:

Kort

Lang