Bestilling av løpsklær - nå online-bestilling!

Postet av Melhus IL - Orientering den 30. Mar 2021


O-avdelinga for nyer seg litt! Denne gangen innen klær - ikke så mye nytt i utvalg, men i måten å bestille på i Teamshop Melhus orientering!

Vi har inngått avtale med Trimtex om online-bestilling av både våre designklær og standardklær til bruk i orientering. Du gjør bestillinga der og da og betaler! Da er det bare å vente på levering til deg etter eget ønske.

Er det noe uklart er det bare å henvende deg til vår nye kontakt for bekledning Klara Storler 977 61 802 Klara Storler klara@storler.no eller til Trimtex.

Det som kreves før bestilling er at du registrer deg i trimtex.no/no/teamshop/melhusok med navn, epost og selvvalgt passord. innlogging fullføres med kode:  melhusok

Her kommer instruks for bruk av vår teamshop:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KLAR FOR BESTILLING I DAG TIRSDAG 30.APRIL 2021, ETTER KL 12

Deres teamshop er nå klar, og vi håper mange kommer til å benytte seg av dette tilbudet.

Nettbutikken stenger 11.04.2021 med forventet levering i uke 21.

Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: trimtex.no/no/teamshop/melhusok

Eller logg inn med aktiveringskode/teamkode: melhusok

Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.

Med vennlig hilsen

Maria Melissa Tveit | Kunderådgiver og salgskoordinator

Trimtex Sport AS | Sekkebekksletta 8 | N-4792 Lillesand | Norway

T: +47 37 26 91 00     www.trimtex.no