Nærmere 30 o-løpere i skogen i kveld fra Yraberget

Postet av Melhus IL - Orientering den 28. Apr 2021


Her har familien Bredland Seehuus nettopp gjennomført Kort løype og løypelegger Frank Egil er klar for å ta i mot Hanne og Ingrid. Alle disse gikk Kort løype som er C-løype.

Parkeringa ved Yraberget var helt stappfull som følge av mange o-løpere (og et trimfølge i tillegg). Da aller fleste av nye løpere som stilte på Bjønnabakken for ei uke siden kom igjen i kveld også. I tillegg kom det enda flere nye sammen med gamle og yngre travere som hadde sesongpremiere i treningsløp.

Opplegge i år, som igjen er et korona-år, er å tilby trening med instruksjon og tidtaking for de yngste. Samtidig kan ung og gammel ta løypene når de vil fra onsdag kveld til søndag kveld. Nærmere 30 løpere valgte å samles i tida fra kl 1800 og utover kvelden.

Frank Egil hadde lagt tre løyper mellom om lag 1,5 og 4 km med ulik vanskegrad. Det er svært lite snø igjen og været var helt greit vårvær: Nordvest med litt sol, litt regn, litt hagl og litt snø - noen hadde vist lagt merke til det visstnok.


Spente nybegynnere med følge før avmarsj. Hege og Kjell Rune veileder førstegangs-stertende. Videre Alexander og Charlotte Ellevset og Janne Staulen Venes. Så stilte disse for andre gang:  Bertil, Birgit og Herman. Noen litt sjenert i starten, men ........

noen sekunder etter var sjenansen borte!

Frank Egil og Eivind sender Maya og Sanna Elise ut i Klort løype. Hundene gjorde en utmerket trekkjobb, men ble ikke registrert med tid. 

Signe har her blandet seg med de noe eldre av ungdommen. Audun har en passiar med løypelegger Frank Egil, Hege har noe som må oppklares med Martin og Kjell Rune pakker sammen for kvelden.

 Resultater fra kveldens trening leses på Brikkesys.

Neste trening blir sannsynligvis i Hollumsåsen med start fra Klevavegen.